Kabloların da gevşeme falan olabilir. Bisikletçiye götürün yapar herhalde. İnce ayarları var onun.
Ön vites mi?
Hocam, büyük ihtimalle 25 TL vermenizin sebebi, makara. Makara bozuk olduğundan atmaz.Bu benim başıma ilk defa gelmedi. İlk bozulduğunda bisikletçiye götürdüm 5-10 TL'ye yapar diye adam 25 TL aldı. Bende tekrar 25 TL vermek istemediğimden size sormak istedim.
Arka arttırıcı.
Deneme yanılma yapmamak lazım. Eğer daha da kötü olursa, bisikletçi bile düzeltemiyor. Çok karışıyor.Attırıcı üstünde iki tane vida var. Onları sıkarak gevşeterek belki yapabilirsin. Dene ama bozma ihtimalinde var. Mesela artık son vitese atıyordur ama daha fazla atıp dişli den çıkabilir. Deneme yanılma şeklinde yapabilirsin.
Hocam, büyük ihtimalle 25 TL vermenizin sebebi, makara. Makara bozuk olduğundan atmaz.
Hocam, makara kırık değilse, vites ayarıdır. Vites ayarı yapmak 5-10 TL. Başka bir bisikletçiye gidin. O bisikletçi yeteri kadar anlamıyor olabilir.Bisikletçi sadece birkaç tane vida sıkmıştı hiçbir şey değiştirmemişti.
Hocam, makara kırık değilse, vites ayarıdır. Vites ayarı yapmak 5-10 TL. Başka bir bisikletçiye gidin. O bisikletçi yeteri kadar anlamıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.