YouTube Bisiklet vloglar izlenir mi?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Bisiklet ile şehirde gezintiler ve bazen aralara heyecan yaratacak sahneler eklesek izlenir mi? Burak uzun gibi isimlerin zamanında videoları milyonlar izleniyorken şuan 30-40'da takılı kalıyor arada 100k üstüne çıkıyor. Sıfırdan bir kanal açılsa büyütülebilir mi? Malum bu bisikletler ülkede araç olarak sayılmıyor.

Ayrıca fazla video çeken de merak edeni de olmadığı için izlenir mi merak ediyorum.

Bisiklet ile şehirde gezintiler ve bazen aralara heyecan yaratacak sahneler eklesek izlenir mi? Burak uzun gibi isimlerin zamanında videoları milyonlar izleniyorken şuan 30-40'da takılı kalıyor arada 100k üstüne çıkıyor. Sıfırdan bir kanal açılsa büyütülebilir mi? Malum bu bisikletler ülkede araç olarak sayılmıyor.

Ayrıca fazla video çeken de merak edeni de olmadığı için izlenir mi merak ediyorum.
Motovlog tarzı yaparsanız daha çok sarar hocam. Yani hem bi yandan sürüş hemde sohbet tarzı. Olaylı videolarda da başa yaşanan olayın bi sahnesini koyarsınız milletin izleme merakı artar.

1) eğer düz yolda sürüp sadece bir, iki teker yaparsan fazla ilgi çekmez. Ama derede sürüş, dağdan riskli iniş vb. absürt şeyler yaparak seyircinin ilgisini çekebilirsiniz.

2) sürüş fazla fark etmeden saran bir sohbet eşliğinde seyirciye ekran başında tutabilirsen izlenebilirsin.

Eğer ki yok ben fazla konuşmam düz yolda sürerim diyorsan kimse izlemez bile. Videoları çekerken hep ben olsam izler miydım şeklinde çek.

Muhabbetinin ve samimiyetinin nasıl olduğunu bilmediğim için net bir yorum yapamıyorum. Ancak, yakınındaki insanlar sohbetini seviyorsa, sosyal mecradaki insanlar da sevebilir. En kötü ihtimalle, bu senin için güzel bir hatıra olarak kalır. Ayrıca, paylaştığın videonun ne zaman fazla etkileşim alacağını da tahmin edemezsin. İlk başlarda videoların izlenmese de bunu umursama. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Şimdiden başarılar dilerim.

1) eğer düz yolda sürüp sadece bir, iki teker yaparsan fazla ilgi çekmez. Ama derede sürüş, dağdan riskli iniş vb. absürt şeyler yaparak seyircinin ilgisini çekebilirsiniz.

2) sürüş fazla fark etmeden saran bir sohbet eşliğinde seyirciye ekran başında tutabilirsen izlenebilirsin.

Eğer ki yok ben fazla konuşmam düz yolda sürerim diyorsan kimse izlemez bile. Videoları çekerken hep ben olsam izler miydım şeklinde çek.
Şehrim iç anadoluda küçük şehir olduğu için fazlaca aksiyonlu hareketler yapabileceğim alan yok. Belli başlı bir kaç park var onlarda da fazlaca aksiyonlu sahne çekebilir miyim emin değilim. Ayrıca yüzüm gözükmese bile ne konuşacağımı vs bilmiyorum ilk kez böyle bir hevesle başlamak istiyorum.

Şehir içinde bisikletle dolaşın kendinizce yorum katın ben izlerim. Zamanında saatlerce kurye izlediğimi hatırlıyorum. Başınıza atraksiyon açmayın. Dağ bayır tehlikeli yerler.
Şehiriçi videolar sakin olacağı için daha çok akşam saatlerinde veya yağmurlu loş havalarda video çekerim hocam insanlar izlerken sıkılır yoksa. Ayrica zaten şehir küçük olduğu için fazla aksiyonlu şeyler çekemem.

Şehrim İç Anadolu'da küçük şehir olduğu için fazlaca aksiyonlu hareketler yapabileceğim alan yok. Belli başlı birkaç park var onlarda da fazlaca aksiyonlu sahne çekebilir miyim emin değilim. Ayrıca yüzüm gözükmese bile ne konuşacağımı vs bilmiyorum ilk kez böyle bir hevesle başlamak istiyorum.

Şehiriçi videolar sakin olacağı için daha çok akşam saatlerinde veya yağmurlu loş havalarda video çekerim hocam insanlar izlerken sıkılır yoksa. Ayrica zaten şehir küçük olduğu için fazla aksiyonlu şeyler çekemem.

Bence konu açmanıza dahi gerek yoktu. Deneyin, olmazsa bırakın. Tabii bu olmazsadan kastım uzunca süre deenyin. Bir arkadaşım 3 yıl düzenli video attı bu 3 yılda Max 100 izlenen videosu oldu hep 10'larda izlendi. Şu an milyon izlenen Shorts olmayan videoları var. Önemli olan inancınızı kaybetmemek.

Bence konu açmanıza dahi gerek yoktu. Deneyin, olmazsa bırakın. Tabii bu olmazsadan kastım uzunca süre deenyin. Bir arkadaşım 3 yıl düzenli video attı bu 3 yılda Max 100 izlenen videosu oldu hep 10'larda izlendi. Şu an milyon izlenen Shorts olmayan videoları var. Önemli olan inancınızı kaybetmemek.
Haklısınız hocam. Yani sormama gerek yok hevesim ve isteğim varsa başlamam en doğrusu ancak bende 16 yaşında birisi olarak sonuçta bunun için zamanımı ayıracağım, bütçe ayırıp kamera alacağım, kask alacağım vs vs. Yani sonuç olarak ekstra bir şeyler eklemem gerekiyor. Maddi anlamda zorlayacak beni. Ayrıca dediğim gibi bu ülkede bu spora saygı bile yok. Redbull gibi isimlerin desteklediği kanallar dahi az izlenirken sıfırdan kanal açan birisi izlenir mi diye düşününce izlenmesi zor diyor insan kendi kendine. Örneğin Burak Uzun. Adamın 737 bin abonesi var ancak 1 gün önce attığı video sadece 7,5k izlenmiş. Ve bu adam şilide yarışmaya gitti, redbull kolilerce içecek yolluyor, bisiklet sponsorları var her yıl bisiklet değiştiriyor vs vs. Aktif bisiklet izleyicisi yok yani türkiyede. Para bulmaya değer mi çok kafam karışık.

Maddi anlamda belki şey diyebilirsiniz, kanal 1000 aboneyi geçince kazanmaya başlarsınız diye. O zaman haklısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı