MichaeljacksoN. Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 9 30 Ağustos 2023 #11 Dostum, sen farklı Türkiye'de yaşıyorsun herhalde. 40 TL için utanmadan bir de konu açmışsın, yazıklar olsun.
Dostum, sen farklı Türkiye'de yaşıyorsun herhalde. 40 TL için utanmadan bir de konu açmışsın, yazıklar olsun.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Ağustos 2023 #12 Vinsmokesan dedi: Bisikletimin arka lastiği inikti bisikletçide tamir ettirdim. Yama yapıştırmaya 40 TL para aldı. Uzun zamandır yama yaptırmamıştım. Cidden ekonomi bu kadar kötü mü ben mi kazıklandım? Genişletmek için tıkla... Bisikletçi gayet uygun fiyata yapmış. Kendin yapsan tabikide neredeyse bedavaya gelirdi.
Vinsmokesan dedi: Bisikletimin arka lastiği inikti bisikletçide tamir ettirdim. Yama yapıştırmaya 40 TL para aldı. Uzun zamandır yama yaptırmamıştım. Cidden ekonomi bu kadar kötü mü ben mi kazıklandım? Genişletmek için tıkla... Bisikletçi gayet uygun fiyata yapmış. Kendin yapsan tabikide neredeyse bedavaya gelirdi.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.237 Makaleler 3 Çözümler 13 30 Ağustos 2023 #13 2 ya da 3 sene önce 8 TL'ye yaptırıyordum. Vay be.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #14 Harun Emre Altun dedi: Vallahi ben yakın zamanda arabanın lastiğine iç yama ywptırdım. Lastiği söküp janttan ayırıp yama yaptılar. 50 TL vermiştim. Genişletmek için tıkla... Ben lastikçide çalısıyorum dediğin şey daha yeni 150TL oldu umarım kaliteli yama yapmıslardır hepsi aynı degil cünkü.
Harun Emre Altun dedi: Vallahi ben yakın zamanda arabanın lastiğine iç yama ywptırdım. Lastiği söküp janttan ayırıp yama yaptılar. 50 TL vermiştim. Genişletmek için tıkla... Ben lastikçide çalısıyorum dediğin şey daha yeni 150TL oldu umarım kaliteli yama yapmıslardır hepsi aynı degil cünkü.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 30 Ağustos 2023 #15 MichaeljacksoN. dedi: Dostum, sen farklı Türkiye'de yaşıyorsun herhalde. 40 TL için utanmadan bir de konu açmışsın, yazıklar olsun. Genişletmek için tıkla... Ne bu atar? Parası yok belki? Herkes sen değil. Bir de yazıklar olsun falan yazmışsın sanki çok kötü bir şey yaptı.
MichaeljacksoN. dedi: Dostum, sen farklı Türkiye'de yaşıyorsun herhalde. 40 TL için utanmadan bir de konu açmışsın, yazıklar olsun. Genişletmek için tıkla... Ne bu atar? Parası yok belki? Herkes sen değil. Bir de yazıklar olsun falan yazmışsın sanki çok kötü bir şey yaptı.
Harun Emre Altun Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #16 569992 dedi: Ne bu atar? Parası yok belki? Herkes sen değil. Bir de yazıklar olsun falan yazmışsın sanki çok kötü bir şey yaptı. Genişletmek için tıkla... Yapılan savunma hareketi ve kullanıcı adının eşsiz uyumu
569992 dedi: Ne bu atar? Parası yok belki? Herkes sen değil. Bir de yazıklar olsun falan yazmışsın sanki çok kötü bir şey yaptı. Genişletmek için tıkla... Yapılan savunma hareketi ve kullanıcı adının eşsiz uyumu
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #17 Hocam 30 liraya 24'lü yama aldım bayağı da kaliteli bence bisikletçiler çok para koyuyor üstüne.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 30 Ağustos 2023 #18 Harun Emre Altun dedi: Yapılan savunma hareketi ve kullanıcı adının eşsiz uyumu Genişletmek için tıkla... Ben herkesin avukatıyım noXtenn dedi: Hocam 30 liraya 24'lü yama aldım bayağı da kaliteli bence bisikletçiler çok para koyuyor üstüne. Genişletmek için tıkla... İşçilik de var. İşçilik parası ki bir zahmet o da olsun.
Harun Emre Altun dedi: Yapılan savunma hareketi ve kullanıcı adının eşsiz uyumu Genişletmek için tıkla... Ben herkesin avukatıyım noXtenn dedi: Hocam 30 liraya 24'lü yama aldım bayağı da kaliteli bence bisikletçiler çok para koyuyor üstüne. Genişletmek için tıkla... İşçilik de var. İşçilik parası ki bir zahmet o da olsun.
Harun Emre Altun Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #19 569992 dedi: Ben herkesin avukatıyım Genişletmek için tıkla... Adamsınız hocam hahahah
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.979 Çözümler 32 30 Ağustos 2023 #20 Harun Emre Altun dedi: Valla ben yakın zamanda arabanın lastiğine iç yama ywptırdım. Lastiği söküp janttan ayırıp yama yaptılar. 50 TL vermiştim Genişletmek için tıkla... Bence sen de uyguna yaptırmışsın Endless001 dedi: 40 TL'ye döner ayran alınmıyor. (arkadaşıma aldğım 3.60 TL'lik oyuna içim burkuldu) Genişletmek için tıkla... Sahi neden böyle oluyor
Harun Emre Altun dedi: Valla ben yakın zamanda arabanın lastiğine iç yama ywptırdım. Lastiği söküp janttan ayırıp yama yaptılar. 50 TL vermiştim Genişletmek için tıkla... Bence sen de uyguna yaptırmışsın Endless001 dedi: 40 TL'ye döner ayran alınmıyor. (arkadaşıma aldğım 3.60 TL'lik oyuna içim burkuldu) Genişletmek için tıkla... Sahi neden böyle oluyor