Bisikletim çalındı

Geçmiş olsun o bisikleti pek bulabileceğini zannetmiyorum artık. Eğer evinizin etrafında kamera varsa onları izleyip adamın suratını polise verip bir ihtimal bulabilirsiniz onun dışı şansa tanıdığınız birisine denk gelmesi lazım bisiklet. Artık visikletin yanında GPS almakta bir zorunluliyet haline geldi Türkiye'de bende 40klık bir bisiklet var GPS yok bisiklette bisikleti her dışarıda bıraktığımda içim gidiyor birisi götürecek diye.

Sağ olun hocam. Yapacak bir şey yok. Polis fatura falan istedi de yazlıkta. Adam zaten laf arasında babama abi ceset kaldırdım geldim az önce dedi. Buradan her şey anlaşılıyor zaten. Kendimiz kameralardan baksak bulsak ne olacak? Adamın kafasını gözünü kırsak darp raporu alsa biz haksız oluruz, polise götürsek serbest kalacak. Artık bunlarla aynı yerde yaşamak istemiyorum. Dışarıda yürürken yanımızdan geçiyorlar farkında bile olmuyoruz. Adam kendi bisikletiymis gibi binmiş gitmiş. Hala inanamıyorum bisikletimin çalındığına. Aşağıya inip baktım tekrar yerinde mi diye. İyi ki farları üstünde bırakmamışım 1500 lira da oradan giderdi. Keşke meteor falan çarpsa da hepsi geberip gitse ben de öleyim hiç umurumda olmaz. Yeter ki bunlar yaşamasın.

Benimde topum çalındı

Parçalayıp satar veya kendi bisikletine yedek parça yapar. Kalanı bir yere atar. Çalan kişi kendi kullanmaz.

Çoğu bisiklet alüminyum olduğu için sanayide deldirip içine AirTag koymalıydı 2025 sonlarına doğru bisiklet alacağım pahalı bir bisiklet ben öyle yapacağım.

Hocam bisikleti bulabildinizmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…