6-8k arası bir şeydi hocam. İlanlara bakıyorum da hiç rastlamadım. Bulunduğum yerde 2 bisikletçi var. Yoktu orada gittim baktım. Sabah erken çıkmayı düşünüyordum evden. Keşke çıksaydım tam çalarken karşılaşmış olacaktık. Şans işte. Ben bisiklete değil de o köpek elini kolunu sallaya sallaya yeni bisikletler çalacak ya ona üzülüyorum. Kim bilir kaç kişinin bisikletini çaldı. Kuzenim evden çıkmadan 2 dakika önce çalmış adam. Adamdaki şansa bakar mısın? Hem bina kapısı açık, etrafta kimse yok, 2 dakikayla kuzenimden de kurtulmuş. Adam bisikleti yere yatırıp kilide vurmuş sanırım. Binanın içindeki bisikletin yanındaki fayansı kırmış. O sese nasıl kimse bakmamış onu da anlamadım. Ben hafif ses duymuştum fakat 4. Katta olduğumuz için pek önemsemedim. Her gün tadilat yapıyorlar.
Geçmiş olsun o bisikleti pek bulabileceğini zannetmiyorum artık. Eğer evinizin etrafında kamera varsa onları izleyip adamın suratını polise verip bir ihtimal bulabilirsiniz onun dışı şansa tanıdığınız birisine denk gelmesi lazım bisiklet. Artık visikletin yanında GPS almakta bir zorunluliyet haline geldi Türkiye'de bende 40klık bir bisiklet var GPS yok bisiklette bisikleti her dışarıda bıraktığımda içim gidiyor birisi götürecek diye.