Bisikletin arka fren teli sıkışırsa sorun çıkarır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Bisiklete arkalık (bagaj) taktım. Bagajın dikey bağlantısını fren kablosunun geçtiği alt kadro demirlerine bağladım. Bagajın bağlantı demiri tele sürtüyor, bu sorun çıkarır mı? Yani fren telinin sürtünme, baskı halinde olması sorun çıkarır mı?

IMG_20210719_161055.jpg
IMG_20210719_161029.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi iyi görünse de en küçük temas bile sürtünmeden dolayı yakında sıkıntı çıkarır, beklenmedik anda tel kopar frensiz kalırsınız. Risk almaya değmez başka bir şeyler deneyin.

Şimdi iyi görünse de en küçük temas bile sürtünmeden dolayı yakında sıkıntı çıkarır, beklenmedik anda tel kopar frensiz kalırsınız. Risk almaya değmez başka bir şeyler deneyin.
Ya arka bagaj monte edebilmem için başka yer yok şuan çatır çutur etmeye başladı fren anlamadım ben. çıkarıp arkadaki kırmızı kablonun devamına bağladım hala kesilmedi ses.

Ya arka bagaj monte edebilmem için başka yer yok şuan çatır çutur etmeye başladı fren anlamadım ben. çıkarıp arkadaki kırmızı kablonun devamına bağladım hala kesilmedi ses.
Genel bir fotoğraflama yaparsanız daha anlaşılır olur. Bisikletin neresini çektiğinizi bile pek anlayabildiğimi söyleyemem şu an. Ek olarak fren kablosu ile bagaj nasıl çakıştı onu da anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı