20 bin TL iş ve ofis için laptop önerisi

Bütçe
20.000

Yunussemree0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 20-30 bin arası bir şey istiyorum. Çok model baktım fakat pek anlamadım, pişman olmayacagim bir şey almak istiyorum. Genellikle ofiste kullanacağım. Uzaktan bağlantı ofis programları vb. bunlar haricinde Adobe PS, canva tarzı yazılımlar olabilir. Oyun odaklı düşünmüyorum evde masaüstü mevcut. Kolay taşınabilirliği önemli. 25 üstünde olursa HB önceliğim peşin fiyatına 10 taksitten ötürü.

MSI venture 15 AI buldum fakat karar veremedim, bütçeyi aşıyor biraz. Değerse onceliğim olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

14' size uyarsa çok güzel bir ürün.
Adobe gibi profesyonel uygulamalar için OLED ve %100 DCI-P3, 4 yıl garanti, sağlam kasa yapısı öne çıkan özellikleri.
Not PWM olduğu için uzun süre ekrana bakmak gözlere çeşitli etkiler edebilir (PWM frekansı ve çalışma süresine göre durum değişir)

Hocam sağ olun peki 40'a çıkma durumum olursa güncel öneriniz var mıdır çıkarsa değer dediğiniz modeller.

Bence pek gerek yok.
Alternatif olarak şu ürünü düşünebilirsiniz.

Genel yorumum: Aynı aileden 15 OLED 2021 modelini 4 yıla yakın kullandım acayip memnun kaldım.
Unutmayın RAM lehimli, SSD değiştirilebilir.
Yekpare alüminyum, harika soğutma sistemi, mükemmel ötesi OLED kalibre paneli en güçlü yanı. 45W bile olsa 4050 GPU var. (ciddi render ya da oyun hedefiniz varsa) performans testleri güzel. Batarya performansı orta seviye. Hoparlör orta seviye.
GPU olduğu halde acayip Slim çok kompakt bir model.

Kaynağım

Bence pek gerek yok.
Alternatif olarak şu ürünü düşünebilirsiniz.

Genel yorumum: Aynı aileden 15 OLED 2021 modelini 4 yıla yakın kullandım acayip memnun kaldım.
Unutmayın RAM lehimli, SSD değiştirilebilir.
Yekpare alüminyum, harika soğutma sistemi, mükemmel ötesi OLED kalibre paneli en güçlü yanı. 45W bile olsa 4050 GPU var. (ciddi render ya da oyun hedefiniz varsa) performans testleri güzel. Batarya performansı orta seviye. Hoparlör orta seviye.
GPU olduğu halde acayip Slim çok kompakt bir model.

Kaynağım

Hocam beni de günlerdir bu ürün cezbediyordu fiyat nedeniyle karamsar kalmıstım. Yüksek fiyata çıkarsam 1. sizin attığınız aero 2. Huawei Matebook 14 2024 3. MacBook M2 Air (programların Windows'ta daha basit olacağı nedeniyle bu son sıramdaydı.) Bu fiyat bandına cikamazsam ilk attığınız Lenovo gayet güzel 26 civarına HB üzerinde var sanırım. Onda da batarya optimizasyonu biraz önemli giriş seviyesi OLED olacağı için optimizasyon nasıldır acaba.

Hocam beni de günlerdir bu ürün cezbediyordu fiyat nedeniyle karamsar kalmıstım. Yüksek fiyata çıkarsam 1. sizin attığınız Aero 2. Huawei Matebook 14 2024 3. MacBook M2 Air (programların Windows'ta daha basit olacağı nedeniyle bu son sıramdaydı.) Bu fiyat bandına cikamazsam ilk attığınız Lenovo gayet güzel 26 civarına HB üzerinde var sanırım. Onda da batarya optimizasyonu biraz önemli giriş seviyesi OLED olacağı için optimizasyon nasıldır acaba.

Öncelikle hiç Mac tecrübem yok. Bu yüzden yorumum yok hocam. Aero biraz eski teknoloji sayılır! CPU, GPU gibi. Bunun yanında gerçekten kaliteli bir ürün.
Huawei bilmiyorum modeli fazla çeşidi var. Ultra 7, 5 hangi model?
Ana amacınız günlük iş hafif çizim vs ise Lenovo işinizi fazlasıyla görür. RAM, SSD değiştirme şansınız bile var. Bence şu anda iyi seçim. Daha önce 40-45k gibi güzel GPU+CPU IdeaPad Pro5 modelleri vardı ama sanırım stok yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı