Bisiklette tek tekere nasıl devam edilir?

MeraklıGzgn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bisikletin ön maşasına baskı uygulayıp gidonu kendime çekiyorum önü kalkıyor. 1 pedal atıyorum 2. pedalı tam atarken bisikletin önü düşüyor. Nasıl ayarlayabilirim? Kaç tane tek teker videosu izlesem işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pedallamayla alakalı. Ön kaldırırken sağ ayağınızla pedallayarak kalkıyorsanız kendinizi geri yaslayıp sol ayakla pedallamayı devam ettirmeniz gerekiyor.

Sağla pedalladın kaldırdın, gidon inmeden solla pedallamaya geç.

Pratik işi.

Merhaba artık daha çok geliştim tekerrür çekiyorum seneye geldiğimi hissediyorum ancak arkaya düşme korkusu ile hemen onu indiriyorum ne onerirsiniz?

Maşayı kullanarak önü kaldırma, kollarını kırma düz tut. Arkaya çok gidince arka frene hafif dokun devam et. Yeri gelince arkaya da düşüyorsun yapacak bir şey yok. :D

Maşayı kullanarak önü kaldırma, kollarını kırma düz tut. Arkaya çok gidince arka frene hafif dokun devam et. Yeri gelince arkaya da düşüyorsun yapacak bir şey yok. :D

Öne eğiliyorum frenle bisikleti yavaşlatıyorum bir anda pedala yüklenip maşaya bastırıp kendimi geriye verdiğimde ön kalkıyor seneye geliyor ancak hemen ön düşüyor geçen çok fazla çektiğim için arkaya hoppidik düştük ancak bir şey olmadı yapması çok zevkli ama alışmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı