Bisküvi almaya gitmeye üşendiğim için üzülmeli miyim yoksa irademe sahip çıktığım için sevinmeli mi?

İzmirli Gurme

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 saattir Sosyal'de takılmak ve dışarı çıkıp markete uğrayarak Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi"yi satın almak arasında gidip geldim. Ve işin doğrusu dışarı çıkıp Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi" isimli ürünü almak zor geldi. Onun yerine Sosyal'de takıldım.

Sizce dışarı çıkıp markete uğrayarak Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi" isimli ürünü satın almak zor geldiği için kendime tembel mi demem gerekiyor, yoksa Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi" isimli ürünü alıp sindirim sistemine götürmeyip kalori almayarak zayıflamamda yardımcı olduğu için gururlanmam mı gerekiyor?

Bu konu hakkında ne düşünsem Altan?

Beyninizin kar zarar problemli sonucu yaptığı bir eylemdir.
Bu durumu çoğu kişi yaşıyor.

Okurken üşendim be, iyi yapmamışsın ama. Almaya gitsen en azından biraz yürümüş olurdun.

Üşengeç değilsiniz. Eğer üşengeç olsanız Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabiye" diye yazmazdınız. Bir üşengeç olarak, sadece kurabiye...
Belki sadece çoğu işletim sisteminde kullanılan bir özellik olan ve çoğu dosya ve metinde kullanılan "Kopyala" ve "Yapıştır" methodunu kullanmışımdır hocam. Hala aynı fikirde misiniz?

Okurken üşendim be, iyi yapmamışsın ama. Almaya gitsen en azından biraz yürümüş olurdun.
Diğer faydalarını kenara koyarsak, sindirim sistemi açısından pek de faydalı olmayacaktı hocam

Belki sadece çoğu işletim sisteminde kullanılan bir özellik olan ve çoğu dosya ve metinde kullanılan "Kopyala" ve "Yapıştır" methodunu kullanmışımdır hocam. Hala aynı fikirde misiniz?
Hayır. Bunu düşünmek bile üşengeçliğin düşmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…