Bit Farkı Ne Ifade Eder?

Merhaba arkadaşlar. Form Factor bilgisayara sahibim. Malum mini ekran kartları lazım. Bütceme uygun R7 240 var. Ama iki varyasyon var. 128Bit ve 64Bit. Farkları nelerdir? Fps farkı olur mu? Teşekkürler.
Ağır oyun değil daha çok hafif oyunlar ve ders işlerinde kullanacağım. Üniversite sınavı var malum bu yıl 😊.

Merhaba arkadaşlar. Form Factor bilgisayara sahibim. Malum mini ekran kartları lazım. Bütceme uygun R7 240 var. Ama iki varyasyon var. 128Bit ve 64Bit. Farkları nelerdir? Fps farkı olur mu? Teşekkürler.
Ağır oyun değil daha çok hafif oyunlar ve ders işlerinde kullanacağım. Üniversite sınavı var malum bu yıl 😊.
FPS farkı tabi olur sonuçta bellek bant genişliği 2 katına çıkıyor ama en fazla CS, LOL falan atarım dersen ve arada çok fiyat farkı varsa 64 bit de işini fazlasıyla görecektir.

Aynı kartın iki versiyonu varsa elbette yüksek bit değerine sahip olan alınmalı. Ama eski kartlara bakıp da güncel kartları bit değeriyle yargılayamayız. Almak istediğiniz kart çok zayıf. Alternatif bulunabilir belki. İsterseniz onun için de konu açın. Kasanızın boyutları ve PSU bilgisi verirseniz, başka bir kart bulabiliriz.

Herkese teşekkür ediyorum. O zaman ben farklı bir konu açıp ekran kartı önerisi isteyeyim. Teşekkürler cevabınız için💙.
Şunu belirteyim, işlemci C2D E8200 ve PSU 280W.
Işlemciyi ilerde C2Quad serisi islemcilere yükseleceğim. Ama gereksiz pahalı, hem de çok... 2008,2009 dan kalma işlemci hala 150 lira.
Ekran kartı max 300 lira ayirlabilirim.
Dediğim gibi slim bilgisayar low profile ekran kartları lazım. GTS 250 Low profile kart gördüm Sparkle ama ne kadar gürültülü bilgi bulamadım ve dx10 destekliyor. Zaten max oynayacağım csgo veya GTA 5(lowda 30 civarı olur diye düşünüyorum).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı