Geçen yaz 5TL'ye Bit pazarından Razer Naga 2014 mouse'unu aldım. Her yerini açıp iyice temizledim ve satarım diye rafa koydum. Bu akşam başka bir şey ararken mouse'un varlığını fark ettim. Mouse'un kasa ve sol Click kırık. Başka hiçbir sıkıntısı yok, her şeyi çalışıyor. Programı indirip macroları da denedim. Bu fareyi yapıp satmak istiyorum ama satılır mı ve ne kadara satılır, kar eder miyim bilmiyorum. Asıl sıkıntı TR'de kasa satılmıyor. eBay ve AliExpress'te var ve fiyatlar pahalı. Daha önce bu sitelerden alışveriş yapmadım. Alttaki linklerden hangisini almalıyım ve vergi olayı nasıl oluyor aydınlatırsanız sevinirim.
eBay: Mouse Green Top Shell/Cover/outer case/roof/skin for Razer Naga 2014 MMO | eBay
AliExpress: 12.59US $ |Orijinal yeni fare üst kabuk mouse için Razer Naga 2014|mouse mouse|case mousemouse original - AliExpress
eBay: Mouse Green Top Shell/Cover/outer case/roof/skin for Razer Naga 2014 MMO | eBay
AliExpress: 12.59US $ |Orijinal yeni fare üst kabuk mouse için Razer Naga 2014|mouse mouse|case mousemouse original - AliExpress