Razer Viper Mini fare değiştirilmeli mi?

f4k04

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 super - r5 5600 - 16gb ram - gb b550m ds3h
Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim herkese merhaba. Şu an mevcutta kablolu Razer Viper Mini faresini kullanmaktayım ve geçenlerde Aula F75 klavyesini satın aldım. Kablosuz klavye almışken farede değiştirsem mi diye düşünüyorum. Elimde Razer Viper Mini varken al satçılardan 1400 TL civarına AJ159 Apex'ya da 900 TL'ye M800 Pro almak mantıklı mı sizce? Bu farelerden birisini alsam malum sitede elimdeki Razer fareyi satabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AJ159 Apex'in stokları bitti diye biliyorum ama Viper Mini'den AJ159 Apex'e geçen birisi olarak söylebileceğim şey şu arada çok ciddi bir fark yok sadece AJ159 Apex'in kablosuz olması çok rahat asla kabloyu çekiştirmek zorunda kalmıyorum veya setup da ki görüntüyü kirletmiyor ayrıca skatezleri daha iyi ve mouse daha hafif hissettiriyor ben sırf Viper Mini'den sıkıldığım için geçtim bütçen varsa güzel bir kablosuz fareye geçilir bence.

AJ159 Apex'in stokları bitti diye biliyorum ama Viper Mini'den AJ159 Apex'e geçen birisi olarak söylebileceğim şey şu arada çok ciddi bir fark yok sadece AJ159 Apex'in kablosuz olması çok rahat asla kabloyu çekiştirmek zorunda kalmıyorum veya setup da ki görüntüyü kirletmiyor ayrıca skatezleri daha iyi ve mouse daha hafif hissettiriyor ben sırf Viper Mini'den sıkıldığım için geçtim bütçen varsa güzel bir kablosuz fareye geçilir bence.
Çok bütçem yok Razer'i geçen sene aldım. Satıp hemen hemen üstüne 300 500 koyarak bedavaya gelme maksadıyla kablosuz olsun derdineyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı