İntel İ-11 İşlemci
Hectopat
Şu Bit pazarlarından 20 TL’ye 6S Plus alanlar gerçek mi? Aranızdan alan var mı?
Olsa bile pili ölmüş veya ekranı gitmiş yani çöp duruma gelmiş olur. Onun dışında replika.Teşekkürler.
Yaptırıp kullansam 3 sene yeter bana. Zaten replikaları anlaşılır. En kötü elimde iPhone 6 var. Oradan anlayabilirim.Orjinal olma ihitmali var bu arada. Şahsen denk geldim. Hiçbir güvencesi ve garantisi yok fakat bu telefonlar genellikle çalıntı, kaçak vb. mallar oladuğu için bazı yerlerde satıcının umrunda olmuyor, teknolojik bir şey diye diğerleriyle aynı kategoriye koyup yığıyor yere. Yani düşük ihtimalle orjinal bulma ihtimali var fakat orjinal olsa bile sağlam olmaz vs. gibi başka sorunları olma olasılığı da yüksek.
Bence hiç bulaşma bu işlereYaptırıp kullansam 3 sene yeter bana. Zaten replikaları anlaşılır. En kötü elimde iPhone 6 var. Oradan anlayabilirim.
Birde adam telefondan hırsızlık yaptıysa bana kalır mı? Yani başım belaya girer mi? En kötü anakartı değiştiririm. Böylelikle suç vb. gider mi?
Şu Bit pazarlarından 20 TL’ye 6S Plus alanlar gerçek mi? Aranızdan alan var mı?
Çin'den alıp eski telefonumun IMEI numarası girebiliyor muyum İPhone'larda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.