Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 8 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Binance kullandım. Minimum 130TL yatırmak lazımmış bende de o kadar yok. Bana lazım olan 1 dolar. Bir siteye yükleme yapacağım güvenilir az komisyon alan uygulama tavsiyeniz var mı?
Arkadaşlar Binance kullandım. Minimum 130TL yatırmak lazımmış bende de o kadar yok. Bana lazım olan 1 dolar. Bir siteye yükleme yapacağım güvenilir az komisyon alan uygulama tavsiyeniz var mı?
Thomas Shelby00 Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 456 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 Kanka yanlış anlama da 1 doları 1.5 dolar mı yapacaksın tam olarak coine girme amacın ne.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 8 Aralık 2023 #3 Thomas Shelby00 dedi: Kanka yanlış anlama da 1 doları 1.5 dolar mı yapacaksın tam olarak coine girme amacın ne. Genişletmek için tıkla... Coine girmiyorum bir siteye ödeme atacağım sadece coin ile ödeme alıyor.
Thomas Shelby00 dedi: Kanka yanlış anlama da 1 doları 1.5 dolar mı yapacaksın tam olarak coine girme amacın ne. Genişletmek için tıkla... Coine girmiyorum bir siteye ödeme atacağım sadece coin ile ödeme alıyor.
Thomas Shelby00 Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 456 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #4 Everythink dedi: Coine girmiyorum bir siteye ödeme atacağım sadece coin ile ödeme alıyor. Genişletmek için tıkla... ha peki
Everythink dedi: Coine girmiyorum bir siteye ödeme atacağım sadece coin ile ödeme alıyor. Genişletmek için tıkla... ha peki
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 8 Aralık 2023 #5 En düşük komisyon Binancedir, en iyi borsa Binancedir, binancenin 130 tl yatirma sarti oldugunu ilk defa sizden duyuyorum
En düşük komisyon Binancedir, en iyi borsa Binancedir, binancenin 130 tl yatirma sarti oldugunu ilk defa sizden duyuyorum
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 8 Aralık 2023 #6 384710 dedi: En düşük komisyon Binance'dir, en iyi borsa Binance'dir, Binance'nin 130 TL yatirma sarti oldugunu ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bitcoin'e minimum 130TL atabiliyorum.
384710 dedi: En düşük komisyon Binance'dir, en iyi borsa Binance'dir, Binance'nin 130 TL yatirma sarti oldugunu ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bitcoin'e minimum 130TL atabiliyorum.
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 8 Aralık 2023 #7 Everythink dedi: Bitcoin'e minimum 130TL atabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasil? Su anda binanceden bakiyorum donusturme yapilabiliyor, binanceye 30 tl atin ve btc ye donusturun bu kadar
Everythink dedi: Bitcoin'e minimum 130TL atabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasil? Su anda binanceden bakiyorum donusturme yapilabiliyor, binanceye 30 tl atin ve btc ye donusturun bu kadar
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 8 Aralık 2023 #8 384710 dedi: Nasil? Su anda Binance'den bakiyorum donusturme yapilabiliyor, Binance'ye 30 TL atin ve BTC'ye donusturun bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tekrar bir bakayım dediğiniz gibi bu arada buradan sitelere transfer yapabilir miyim?
384710 dedi: Nasil? Su anda Binance'den bakiyorum donusturme yapilabiliyor, Binance'ye 30 TL atin ve BTC'ye donusturun bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tekrar bir bakayım dediğiniz gibi bu arada buradan sitelere transfer yapabilir miyim?
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 8 Aralık 2023 #9 Everythink dedi: Tekrar bir bakayım dediğiniz gibi bu arada buradan sitelere transfer yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sitelere transfer yaparken sizden ağ uzerinden gondermenizi istiyorsa ağın komisyon ücreti olur onuda hesaplayin. Siteyi atarsaniz daha iyi anlariz.
Everythink dedi: Tekrar bir bakayım dediğiniz gibi bu arada buradan sitelere transfer yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sitelere transfer yaparken sizden ağ uzerinden gondermenizi istiyorsa ağın komisyon ücreti olur onuda hesaplayin. Siteyi atarsaniz daha iyi anlariz.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 8 Aralık 2023 #10 384710 dedi: Sitelere transfer yaparken sizden ağ uzerinden gondermenizi istiyorsa ağın komisyon ücreti olur onu da hesaplayin. Siteyi atarsaniz daha iyi anlariz. Genişletmek için tıkla... Site csgopolygon içinde skin kaldı atmak için 1 dolar istiyor depozit.
384710 dedi: Sitelere transfer yaparken sizden ağ uzerinden gondermenizi istiyorsa ağın komisyon ücreti olur onu da hesaplayin. Siteyi atarsaniz daha iyi anlariz. Genişletmek için tıkla... Site csgopolygon içinde skin kaldı atmak için 1 dolar istiyor depozit.