Arkadaşlar Binance kullandım. Minimum 130TL yatırmak lazımmış bende de o kadar yok. Bana lazım olan 1 dolar. Bir siteye yükleme yapacağım güvenilir az komisyon alan uygulama tavsiyeniz var mı?
Kanka yanlış anlama da 1 doları 1.5 dolar mı yapacaksın tam olarak coine girme amacın ne.
ha pekiCoine girmiyorum bir siteye ödeme atacağım sadece coin ile ödeme alıyor.
En düşük komisyon Binance'dir, en iyi borsa Binance'dir, Binance'nin 130 TL yatirma sarti oldugunu ilk defa sizden duyuyorum.
Nasil? Su anda binanceden bakiyorum donusturme yapilabiliyor, binanceye 30 tl atin ve btc ye donusturun bu kadarBitcoin'e minimum 130TL atabiliyorum.
Nasil? Su anda Binance'den bakiyorum donusturme yapilabiliyor, Binance'ye 30 TL atin ve BTC'ye donusturun bu kadar.
Sitelere transfer yaparken sizden ağ uzerinden gondermenizi istiyorsa ağın komisyon ücreti olur onuda hesaplayin.Tekrar bir bakayım dediğiniz gibi bu arada buradan sitelere transfer yapabilir miyim?
Sitelere transfer yaparken sizden ağ uzerinden gondermenizi istiyorsa ağın komisyon ücreti olur onu da hesaplayin.
Siteyi atarsaniz daha iyi anlariz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.