Bitcoin için güvenilir ve az komisyon alan site önerisi

Site csgopolygon içinde skin kaldı atmak için 1 dolar istiyor depozit.
Tamam, BNB secenegi var sitede BNB ile gonderin komisyon ucreti 5 tl binance tr ye yaklasik 40 tl atin bankanizdan, akabinde binance tr uzerinden donustur secenegiyle parayi BNB ye donusturun ve sitede size verilen BNB cuzdan koduna ve soylenilen Ağı seçip parayi gonderin.

Binance hesabiniz 48 saatten uzun sureden beri acik degil mi

Tamam, BNB secenegi var sitede BNB ile gonderin komisyon ucreti 5 TL Binance TR'ye yaklasik 40 TL atin bankanizdan, akabinde Binance TR uzerinden donustur secenegiyle parayi BNB'ye donusturun ve sitede size verilen BNB cuzdan koduna ve soylenilen Ağı seçip parayi gonderin.

Ya bu arada yüklemeyi bulamadım Beni yonlendirebilir misin acaba.

Ya bu arada yüklemeyi bulamadım Beni yonlendirebilir misin acaba.
Yatirma kismindan yukluyorsun. Transfer yapabilmek icin 48 saatten fazladir binance hesabini acmis ve dogrulamis olman gerekir bunuda belirteyim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231208_175124_Binance TR.jpg
    Screenshot_20231208_175124_Binance TR.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 60
Yatirma kismindan yukluyorsun.

Benim menu senin ki gibi değil portföy diye bir şey var o kısımda.

Yatirma kismindan yukluyorsun. Transfer yapabilmek icin 48 saatten fazladir Binance hesabını acmis ve dogrulamis olman gerekir bunu da belirteyim.

Ha galiba o yüzden olmuyor daha yeni benim hesabım. 1 gün oldu açalı

Tamamdır yükledim doğrulama yapacağım şimdi ondan sonra dediğiniz yerden 2 gün sonra 40TL yükleyeceğim doğru mu?
Evet hem binance hem tr uygulamasinda ayri ayri kimlik dogrulamasi yapiyorsun, 48 saat sonra 40 tl atip BNB ile siteye para yuklersin.

Binance TR de yuzunun fotografini cekme kismina gelince binance tr sayfasindan ya da uygulamadan musteri hizmetlerine baglan onlar yaptirsin, bozuk calisiyor.

Evet hem Binance hem TR uygulamasinda ayri ayri kimlik dogrulamasi yapiyorsun, 48 saat sonra 40 TL atip BNB ile siteye para yuklersin.

Binance TR de yuzunun fotografini cekme kismina gelince Binance TR sayfasindan ya da uygulamadan musteri hizmetlerine baglan onlar yaptirsin, bozuk calisiyor.

Tamamdır teşekkürler.

Evet hem Binance hem TR uygulamasinda ayri ayri kimlik dogrulamasi yapiyorsun, 48 saat sonra 40 TL atip BNB ile siteye para yuklersin.

Binance TR de yuzunun fotografini cekme kismina gelince Binance TR sayfasindan ya da uygulamadan musteri hizmetlerine baglan onlar yaptirsin, bozuk calisiyor.

Merhaba umarım aktifsindir arkadaşımın hesabı üzerinden yaptık BNB yatırdım şimdi siteye atmak istiyorum nasıl yapacağım acaba QR ile ödeme olur mu adresi nereye gireceğim.

Hallettim tamamdir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı