Kaldıraçlı sistem tamamen kumar. Yani demek istediğim yüklü miktar da para yatırdığınız zaman o paranın 1 veya 2 saniye içerisinde toz olma ihtimali var. Bundan korktuğum için oralara hiç bakmadım

. Bu yüzden abim ile birlikte hisseler üzerinden trade yapıyoruz. Hisselerden kastım şu, sanal platfromlar üzerinden linkedln gibi yerlerden insanlar bize ulaşıp yüklü miktarlar da para veriyorlar. Gelen kişi de bu paranın atıyorum 5 milyon TL olmasını istiyor. Biz de ona beklemesini söyleyip kar seviyesi yüksek olan hisselerle trade yaparak bu paranın katlanmasını sağlıyoruz. İşin sonunda kendi grubun varsa tek kişi isen yüzdelik oran da komisyon alıyoruz.
Kaldıraçlı sistem bildiğiniz kumar direkt olarak. Paranız ya katlanır ya da sıfırlanır. Olayı tamamen bu. Şans işi.
Demek istediğim hisseler ile trade yapmak daha karlı ve kazançlı. Kaldıraçlı sisteme girmeyin. Pişman olursunuz.
Bu arkadaşın dediği balina olayı da çok sıkıntılı bir şey. Çok ayrıntı vermeden şöyle anlatayım. Bir grup bayağı yüklü miktarlar da Bitcoin'e yatırım yaparlar. Coin piyasası pik yapar, karlarını alırlar, sonra bir anda paralarını çekerler. Piyasa gene alt olur.