BitcoinMiner trojani silinmiyor

Eskopya0127

Hectopat
Daha fazla  
Malwarebytes uygulamasını arkadaşın bilgisayarına ilk defa indirip tarama yaptırdım. Resimdeki trojanı bir türlü silemiyorum. Ne yapmamız lazım? (Sildikten sonra restart atıp tekrar baktığımda gene karantinada gözüküyor.)

IMG_6033.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes uygulamasını arkadaşın bilgisayarına ilk defa indirip tarama yaptırdım. Resimdeki trojanı bir türlü silemiyorum. Ne yapmamız lazım? (Sildikten sonra restart atıp tekrar baktığımda gene karantinada gözüküyor.)

Eki Görüntüle 2232324
Sil, tarama alanını belirli klasörlere kısıtladıysan tüm sistemi tarat, çıkarsa tekrar sil, sonra baştan başlat, sonra tekrar tüm tarama, çıkarsa bu sefer Kaspersky ile olaya gir.

Silinen dosya sadece bir adet ise o dosyayı VT'de tarat MBAM kapatıp.
Sonucu burada paylaşın.
Bunun da sonucu paylaşın.

Eki Görüntüle 2232324
Virüsü silmek için bilgisayarınızı güvenli modda başlatın, bunun için:
Windows + R > msconfig ve enter tuşuna basın.

"Önyükleme" sekmesinde güvenli önyüklemeyi seçip bilgisayarınızı güvenli modda başlatın. C:\Windows\System32\winsvcf\x516244.dat bölümüne gelin ve dosyayı kaldırın. Fakat bu yeterli olmayacaktır, bilgisayarınızı yeniden Malwarebytes ile tarayın.

NOT: Eğer dosyayı silmek için yönetici izni istiyorsa, dosyaya sağ tıklayıp özellikler diyin ve güvenlik kısmından kendi kullanıcınıza izin verin.

Eki Görüntüle 2232324

Kanka caliştir aç resmon.exe aç dosyayı bul sil veya uygulama ismi bul sil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı