Bitdefender alınır mı?

Peki bu site resmi sitesi mi? Ona göre buradan satın alacağım.
Türkiye sitesi resmi hocam.
@rexanta Can abim kaliteli adamdır.😄
En çok bilgileri kendisinden öğrendiğim gerçeğiyle ortamdaki sayılı isimlerde benim için başa gelir. 🤩
Bütçe sınırı yoksa ESET veya Kaspersky daha iyi olmaz mı?
ESET'de olur Kaspersky da olur BitDefender de olur bütçe sınırı yoksa Kaspersky tercihimdir. Kullanıcıya bağlı kalmış ama ben Kaspersky alsın derim. Eset de tarih oldu eskisi gibi değil Win7de kaldı o.

Türkiye sitesi resmi hocam.

En çok bilgileri kendisinden öğrendiğim gerçeğiyle ortamdaki sayılı isimlerde benim için başa gelir. 🤩

ESET'de olur Kaspersky'da olur Bitdefender'de olur bütçe sınırı yoksa Kaspersky tercihimdir. Kullanıcıya bağlı kalmış ama ben Kaspersky alsın derim. ESET de tarih oldu eskisi gibi değil Windows 7'de kaldı o.

Bütçe sınırı yazsa ne olur kanka en pahalı paketi 900 lira bence F/P en iyi Kaspersky :)

Bütçe sınırı yoksa ESET veya Kaspersky daha iyi olmaz mı?
Kaspersky Bitdefender'dan daha ucuz zaten. Bütçe sınırıyla alakalı bir durum yok. ESET diğerlerinden daha hafif olsa da koruma olarak biraz daha geride kalıyor ve gereksiz pahalı. Kaspersky'de de son zamanlarda bir düşüş var. Bence şu an için en mantıklısı Bitdefender. Ama 3 ay sonra da aynısı olacak diye bir şey yok zira sürekli değişen, gelişen programlar bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı