Bitdefender Firewall iyi midir?

@Dutchman

Evet BitdefenderTotalSecurity içindeki firewalldan bahsediyorum
Dediğim gibi, ESET kadar, Kaspersky kadar başarılı bulmuyorum. Elbette hiç olmamasından iyidir, ayrıca kötü bir firewall değil fakat karşılaştırma yapmak gerekirse benim için ESET>Kaspersky>Bitdefender şeklinde gelecektir.

Hocam peki 10 üzerinden puan verebilirmisiniz veya 100 üzerinden?
8/10 Tamamen kişisel görüşüm.
Bitdefender mı satın aldınız yakın zamanda? Yoksa 90 günlük denemeyi mi kullanıyorsunuz Sosyal'de bulunan?

8/10 Tamamen kişisel görüşüm.
Bitdefender mı satın aldınız yakın zamanda? Yoksa 90 günlük denemeyi mi kullanıyorsunuz Sosyal'de bulunan?
90 Günlük denemedeyim Firewall ve Antivirüs korumasına göre satın alacağım normali ve Gelişmiş tehdit korumasına göre (zero day saldırılarını engelliyormuş sözde ama bilmiyorum)
Gayet yeterlidir.
10 veya 100 üzerinden puan verirmisiniz sizde mümkünse?

90 Günlük denemedeyim Firewall ve Antivirüs korumasına göre satın alacağım normali ve Gelişmiş tehdit korumasına göre (zero day saldırılarını engelliyormuş sözde ama bilmiyorum)
Engeller, çöp bir yazılım değil. Sadece karşılaştırdığım ürünlere göre puan verdim. Deneme sürümünü kullanın, memnun kalırsanız satın alın. Ayrıca evet zero day saldırılarını da tespit edebiliyor. Sisteme etkisi düşük ise sizde alınabilecek bir yazılım. Bende sisteme ağır yük bindirdiği için alternatiflere yönelmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı