4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #21 @Odios01 BitDefender bir şey bulamadıysa sorun yoktur. Ses garip geliyorsa hoparlöre zarar vermiş olabilirsiniz ya da konuyu yanlış anladım.
@Odios01 BitDefender bir şey bulamadıysa sorun yoktur. Ses garip geliyorsa hoparlöre zarar vermiş olabilirsiniz ya da konuyu yanlış anladım.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 29 Temmuz 2023 #22 429065 dedi: @Odios01 BitDefender bir şey bulamadıysa sorun yoktur. Ses garip geliyorsa hoparlöre zarar vermiş olabilirsiniz ya da konuyu yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Şimdi düşündüm de, arada telefonu mesela yatağa atarken düşüyordu falan. Hoparlörde bir sıkıntı olabilir dediğiniz gibi. İyi akşamlar.
429065 dedi: @Odios01 BitDefender bir şey bulamadıysa sorun yoktur. Ses garip geliyorsa hoparlöre zarar vermiş olabilirsiniz ya da konuyu yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Şimdi düşündüm de, arada telefonu mesela yatağa atarken düşüyordu falan. Hoparlörde bir sıkıntı olabilir dediğiniz gibi. İyi akşamlar.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #23 Odios01 dedi: Şimdi düşündüm de, arada telefonu mesela yatağa atarken düşüyordu falan. Hoparlörde bir sıkıntı olabilir dediğiniz gibi. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bu arada dalgınlığıma geldi, cihazda antivirus var mı? Başlığa aldanıp salak gibi BitDefender bulmadiysa bir şey yoktur demişim.
Odios01 dedi: Şimdi düşündüm de, arada telefonu mesela yatağa atarken düşüyordu falan. Hoparlörde bir sıkıntı olabilir dediğiniz gibi. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bu arada dalgınlığıma geldi, cihazda antivirus var mı? Başlığa aldanıp salak gibi BitDefender bulmadiysa bir şey yoktur demişim.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 30 Temmuz 2023 #24 429065 dedi: Bu arada dalgınlığıma geldi, cihazda antivirus var mı? Başlığa aldanıp salak gibi BitDefender bulmadiysa bir şey yoktur demişim. Genişletmek için tıkla... BitDefender var bir tek. Telefonu, bir ay oldu herhalde, normalde her indirilen şeyi (.apk bile olsa) normalde "güvenli" tarzı bir uyarı çıkıyordu ama sıfırladıktan sonra pek böyle şeyler olmamaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
429065 dedi: Bu arada dalgınlığıma geldi, cihazda antivirus var mı? Başlığa aldanıp salak gibi BitDefender bulmadiysa bir şey yoktur demişim. Genişletmek için tıkla... BitDefender var bir tek. Telefonu, bir ay oldu herhalde, normalde her indirilen şeyi (.apk bile olsa) normalde "güvenli" tarzı bir uyarı çıkıyordu ama sıfırladıktan sonra pek böyle şeyler olmamaya başladı.