BitDefender güvenilir mi?

Siber Güvenlik için başı çeken firmalardan birisi.

Bitdefender, G DATA, Kaspersky

Norton da hiç fena değil aslında.
Tamamdır, çok teşekkürler hocam. :)

@longwayy @260116 @emircandan hocam az önce telefon durduk yere saçmalamaya falan başladı. Durduk yere klavyeden birkaç harfe basıyor, durduk yere bir yerlere giriyor falan. Ama Bitdefender'da bir şey bulamıyor.

Son düzenleme:
BitDefender güvenilir bir programdır aslında. Nereden indirdiniz? İndirdiğiniz dosyayı VirusTotal'e taratir misiniz? Ve BitDefender nereden kurdunuz?

BitDefender güvenilir bir programdır aslında. Nereden indirdiniz? İndirdiğiniz dosyayı VirusTotal'e taratir misiniz? Ve BitDefender nereden kurdunuz?
Hocam Google Play'den indirdim. Yani güvenilir olmama ihtimali yoktur herhalde.

@emircandan @429065 öncelikle tekrardan merhabalar hocam. Bundan bi 1 ay önce gibi bir süre bitdefender telefonumda 3 tane virüs buldu. Bunlardan 2 tanesi indirdiğim (güvenilir diye biliyordum, sanırsam reklama falan tıkladım.) .apk'lardandı. Sonrasında sildim fakat telefon bazen işte mesela kendi kendine Instagram'da aşağı kaydırıyor vs.
Bir sorun yoktur değil mi? Kaspersky falan da sorun yok diyor ama ne bileyim içimde bir şüphe var hep. Telefonu da yakın zamanda sıfırlamıştım, bir daha sıfırlamakla uğraşmak istemiyorum. Bir de Samsung'un bildiğiniz gibi birçok kullanmadığımız uygulamaları var, onları da güncelliyor falan filan. Sıfırlamak güç şu an benim için :D

Son düzenleme:
Yani şöyle Bitdefender buldu, ben sildim. Kendisi otomatik tarattığında 1, ben kendim ayrıca tarattığımda ekstradan 2 tane daha buldu. Sonrasında ben kendim sildim.

Anladım hocam, sağolun. :)
Yine Kaspersky'a güveniyorum ama bir daha benzer sorun yaşarsanız siz değil AV silsin.

AV'ler bunun için yok mu sonuçta? Telefonu temizlemesi gerekiyor, bulup size sildirmesi saçma olmaz mı? Fark ettiyseniz ben de emin olmayarak konuşuyorum çünkü hiç telefonda virüs yemedim.
Haklısınız, ben şey diye düşündüm; PC antivirüsüyle telefon antivirüsü az da olsa farklıdır diye düşündüm. Daha doğrusu ikisi arasında birkaç tane de olsa farklılık vardır diye düşündüm. Mesela PC'de otomatik silme vardır da telefonda yoktur gibisinden.

@429065 hocam sizi yine rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. :)
Birkaç gündür birisini ararken, telefon çalma kısmında (telefon açılmadan önce yani işte) garip sesler geliyor ahizeden. Garip derken, hani bir şeyi bir yere sürterken değişik sürtüşme sesi çıkar ya. Onun gibi. Sonrasında telefon açıldığında kayboluyor ya da ben farketmiyorum artık. Sıfırlamam gerekir mi 😄
Birkaç gün önce güvenilir bir .apk sitesinden .apk indirmiştim, uygulamanın güvenilir olduğunu düşünüyorum. Sitede ki uygulamayı yayımlayan kişiyle, Google Play'de ki yayımlayan kişi aynıydı. Telefon desteklemediği için .apk indirmek durumundaydım, yani korsanlık durum yok. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı