Bitdefender interneti yavaşlatıyor mu?

• Konuyu başlatan conza
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.302
Sonucu yazarsanız sevinirim.
Bu arada KMS'in kurulumunu hiç yapmadım. exe dosyası indiği anda bitdefender karantinaya taşıdı ve bende sildim. Belkide bitdefender'ı kaldırırken önüme gelen seçeneklerde tiklemem gereken bir şeyi unutmuşumdur diyeceğim ama "karantinadaki dosyaları geri taşıyayım mı?" anlamı içeren bir ibare de göremedim.

Akşam müsait bir zamanda bitdefender ile iletişime geçeceğim bende.
Bitdefender'ın veya herhangi bir Antivirüsün karantinaya aldığı dosyalar diskten silinir ve karantinada yedeği tutulur.

Karantinaya alınan öğeler, kaldırmadan sonra bile karantinada kalır.
Önceden karantinaya alınmış bir öğenin geri yüklenmesinin tek yolu, Bitdefender içindeki Karantina sekmesini ziyaret edip öğeyi kasıtlı olarak geri yüklemek. Başka bir yolu yok.:)

Karantinadan sildiğinizi yazmışsınız. Karantinadan silindiyse geri gelmesinin hiçbir yolu yok. Dediğiniz şeylere göre bu olayın "Bitdefender" tarafından yaşanma ihtimali yoktur.
Dalgınlığınıza gelip, karantinadan silmek yerine "Restore" işlemi gerçekleştirmediyseniz tabii.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı