Sefa70
Hectopat
Arkadaşlar, sanal makine üzerinde AV testleri yapıyorum makale için ve Bitdefender'da korumayı kapatamıyorum. Kapatsam bile etkinmiş gibi engelliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Hangisini kullanıyorsunuz bedava versiyonu mu paralı versiyonu mu?Arkadaşlar, sanal makine üzerinde AV testleri yapıyorum makale için ve Bitdefender'da korumayı kapatamıyorum. Kapatsam bile etkinmiş gibi engelliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Bitdefender internet security deneme sürümü hocam işim tamamen bittiğinde makalemde bulabileceksiniz.Hangisini kullanıyorsunuz bedava versiyonu mu paralı versiyonu mu?
Av test için malware dosyalarını ve sitelerini nereden buluyorsunuz?
Protection kısmından herşeyi kapattınız mı?Bitdefender internet security deneme sürümü hocam işim tamamen bittiğinde makalemde bulabileceksiniz.
Evet hocam W7 de ekran görüntüsü nasıl alınıyor bilmiyorum bilsem paylaşabilirim.
Eki Görüntüle 872657
Sanırım bu şekilde gösterebilirim sadece.
Evet hocam korumayı kapattım açmaya çalıştığımda silmiyor fakat engelliyor.Bitdefender'de böyle bir sorun var mahlesef sanırım çözümüde yok çünkü uygulama ile alakalı daha önce arkadaşım bunu deneyimlemiş ve silmek zorunda kalmıştı indirdiği uygulamayı engelliyordu kapatmasına rağmen. Onun sadece uyarması lazım engelliyor mu ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.