Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Nisan 2021 #1 Bitdefender'ı kapatmak istiyorum ama kapatamıyorum. Görev yöneticisi üzerinden de kapatılmıyor. Ne yapılmalı?
Bitdefender'ı kapatmak istiyorum ama kapatamıyorum. Görev yöneticisi üzerinden de kapatılmıyor. Ne yapılmalı?
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 12 Nisan 2021 #2 Bitdefender'i uygulama içerisinden kapatmanız lazım, görev yöneticisinden kapatılsaydı antivirüsün anlamı olmazdı zaten Artı 0 Eksi
Bitdefender'i uygulama içerisinden kapatmanız lazım, görev yöneticisinden kapatılsaydı antivirüsün anlamı olmazdı zaten
KS KS Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Nisan 2021 #3 purrito dedi: Bitdefender'i uygulama içerisinden kapatmanız lazım, görev yöneticisinden kapatılsaydı antivirüsün anlamı olmazdı zaten Genişletmek için tıkla... RAM'i sömürüyor resmen. Nasıl kapatacağım diyorum, aynı soruyu siz bana soruyorsunuz. Artı 0 Eksi
purrito dedi: Bitdefender'i uygulama içerisinden kapatmanız lazım, görev yöneticisinden kapatılsaydı antivirüsün anlamı olmazdı zaten Genişletmek için tıkla... RAM'i sömürüyor resmen. Nasıl kapatacağım diyorum, aynı soruyu siz bana soruyorsunuz.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 12 Nisan 2021 #4 Kısacı dedi: RAM'i sömürüyor resmen. Nasıl kapatacağım diyorum, aynı soruyu siz bana soruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bitdefender ayarlarından gerçek zamanlı koruma, firewall'ı hepsini kapatın. İsterseniz silebilirsiniz de. Artı 0 Eksi
Kısacı dedi: RAM'i sömürüyor resmen. Nasıl kapatacağım diyorum, aynı soruyu siz bana soruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bitdefender ayarlarından gerçek zamanlı koruma, firewall'ı hepsini kapatın. İsterseniz silebilirsiniz de.