Güzeldir.
Kalitelidir ama çok kaynak tüketir.
Teşekkürler, istemeden bir korsan sitesinden film izledim. BitDefender Total Security ile tarattığımda hiçbir şey çıkmadı. Bir sorun olmaz, değil mi?
Teşekkürler, istemeden bir korsan sitesinden film izledim, BitDefender Total Security ile tarattığımda hiçbir şey çıkmadı, bir sorun olmaz, değil mi?
Sadece film izlediysen ve reklamlara tıklayıp herhangi bir şey indirmediysen bir şey olacağını sanmıyorum. Kesin garanti veremem ama muhtemelen bir şey olmamıştır. Tarayıcı güvenliği için bu 2 eklentiden bir tanesini kullan.
![]()
Malwarebytes Browser Guard - Chrome Web Store
The fastest and safest web browsing experience.chrome.google.com
![]()
TrafficLight - Chrome Web MaÄazası
Bitdefender TrafficLight, göz atma deneyiminize güçlü ve müdahaleci olmayan bir güvenlik katmanı ekler.chrome.google.com
Gerek yok. Ublock origin kendi başına yeterli bile(reklam engelleme de.). Bitdefender anti-tracker eklentisini de kaldırın. Bitdefender, uzantı olmadan web koruması sağlayabiliyor.Peki,
BitDefender eklentisini kullanıyorum, uBlock Origin var, reklamlara tıklamadım. Yine de eklemem lazım mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.