Bitdefender Total Security nasıldır?

467199

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarıma antivirüs indireceğim. Önceki konumda da Avast Free antivirüsünü sormuştum. Kötü yorumlar aldığım için vazgeçtim. Bu sürümün özelliklerini beğendim. Sizce iyi mi?

Sistemim:
  • Intel Core i3 1115G4.
  • 8 GB RAM
  • SSD.

Avast ile ilgili kötü yorum yapanlar hiç kullanmamıştır bile sağdan soldan duyduklarını yazıyorlar. Buradaki çoğunluğun yorumuna göre hareket edilecekse direkt Kaspersky kurun herkesin kalitesinde hemfikir olduğu antivirüs o.

Avast ile ilgili kötü yorum yapanlar hiç kullanmamıştır bile sağdan soldan duyduklarını yazıyorlar. Buradaki çoğunluğun yorumuna göre hareket edilecekse direkt Kaspersky kurun herkesin kalitesinde hemfikir olduğu antivirüs o.

Adam BitDefender nasıldır demiş sen Kaspersky kurun demişsin öneri istememiş.

Adam BitDefender nasıldır demiş sen Kaspersky kurun demişsin öneri istememiş.

Yazdığı yorumu iyi okuyup anlarsan neden böyle bir yorum yazdığımıda anlayabilirsin. Avast kötü dediler diye kurmadım diyor şimdi de BitDefender'i soruyor. Buradaki çoğunluğun fikrine göre hareket edecekse hiç boşuna antivirüsleri tek tek sormasın direkt Kaspersky önerir herkes diye yazdım. Konu sahibi tek tek uğraşmasın diye. Yazdığım yorum konu sahibini ilgilendirir ne müdahale ediyorsun?

Bellek tüketimi diğer AV yazılımlarına göre bir nebze fazla olsa da kullandıkça sisteme adapte oluyor kademeli olarak bellek kullanımı düşüyor. Koruması da çevrimiçi/çevrimdışı testlerde her zaman en iyi seviyede. Uzun süre ESET kullandım, net bir tespiti kaçırdıktan sonra bıraktım ve Bitdefender kullanmaya başladım, çok memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı