ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 System 32 Config software gen: Variant. Mikey. 170378GEn: Variant. Fragtor. 659378 2 tane virüs buldu ama silmiyor malwere ve Kaspersky tam tarama yaptım bir şey bulmadı garip olan VirusTotal'a atamıyorum dosysyı bilen kişi yazsa sevinirim.
System 32 Config software gen: Variant. Mikey. 170378GEn: Variant. Fragtor. 659378 2 tane virüs buldu ama silmiyor malwere ve Kaspersky tam tarama yaptım bir şey bulmadı garip olan VirusTotal'a atamıyorum dosysyı bilen kişi yazsa sevinirim.
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Hitman Pro ile tarat.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 LelouchReyiz dedi: Hitman Pro ile tarat. Genişletmek için tıkla... Taratım virüs yoktu. LelouchReyiz dedi: Hitman Pro ile tarat. Genişletmek için tıkla... Taratım virüs yoktu. LelouchReyiz dedi: Hitman Pro ile tarat. Genişletmek için tıkla... Bir de onun icin tam tarama ayarı var mı 10 12 dk falan sürüyur cünkü.
LelouchReyiz dedi: Hitman Pro ile tarat. Genişletmek için tıkla... Taratım virüs yoktu. LelouchReyiz dedi: Hitman Pro ile tarat. Genişletmek için tıkla... Taratım virüs yoktu. LelouchReyiz dedi: Hitman Pro ile tarat. Genişletmek için tıkla... Bir de onun icin tam tarama ayarı var mı 10 12 dk falan sürüyur cünkü.
efsanepavso Picopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 2 20 Kasım 2024 #4 İyi günler. File Unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz. VirusTotal yerine F-Secure Online Scanner veya ESET Online Scanner kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak orada silmeyi deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme. Not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir.
İyi günler. File Unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz. VirusTotal yerine F-Secure Online Scanner veya ESET Online Scanner kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak orada silmeyi deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme. Not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 efsanepavso dedi: İyi günler. File unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz. VirusTotal yerine F-secure Online scanner veya ESET Online scanner kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak orada silmeyi deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme. not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir. Genişletmek için tıkla... System dosyası silinmiyor. efsanepavso dedi: İyi günler. File unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz. VirusTotal yerine F-secure Online scanner veya ESET Online scanner kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak orada silmeyi deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme. not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir. Genişletmek için tıkla... File unlocker link var mı?
efsanepavso dedi: İyi günler. File unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz. VirusTotal yerine F-secure Online scanner veya ESET Online scanner kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak orada silmeyi deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme. not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir. Genişletmek için tıkla... System dosyası silinmiyor. efsanepavso dedi: İyi günler. File unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz. VirusTotal yerine F-secure Online scanner veya ESET Online scanner kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak orada silmeyi deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme. not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir. Genişletmek için tıkla... File unlocker link var mı?
efsanepavso Picopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 2 20 Kasım 2024 #6 İyi günler, IObit kullanabilirsiniz, File Unlocker gibi bir program. Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit. Burası kendi sitesi diye biliyorum. ibrahimsmaet dedi: System dosyası silinmiyor. File unlocker link var mı? Genişletmek için tıkla...
İyi günler, IObit kullanabilirsiniz, File Unlocker gibi bir program. Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit. Burası kendi sitesi diye biliyorum. ibrahimsmaet dedi: System dosyası silinmiyor. File unlocker link var mı? Genişletmek için tıkla...
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #7 efsanepavso dedi: İyi günler, IObit kullanabilirsiniz, file unlocker gibi bir program. Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit. Burası kendi sitesi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Software yi silimi. efsanepavso dedi: İyi günler, IObit kullanabilirsiniz, file unlocker gibi bir program. Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit. Burası kendi sitesi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Verdiniz uygulamayı arastırdımda az kimse önermiyor bir de yükler yüklemez RAT yedimi sandım 5 6 tane uygulama açıldı.
efsanepavso dedi: İyi günler, IObit kullanabilirsiniz, file unlocker gibi bir program. Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit. Burası kendi sitesi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Software yi silimi. efsanepavso dedi: İyi günler, IObit kullanabilirsiniz, file unlocker gibi bir program. Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit. Burası kendi sitesi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Verdiniz uygulamayı arastırdımda az kimse önermiyor bir de yükler yüklemez RAT yedimi sandım 5 6 tane uygulama açıldı.
efsanepavso Picopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 2 20 Kasım 2024 #8 ibrahimsmaet dedi: Software yi silimi. Verdiniz uygulamayı arastırdımda az kimse önermiyor bir de yükler yüklemez RAT yedimi sandım 5 6 tane uygulama açıldı. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım.
ibrahimsmaet dedi: Software yi silimi. Verdiniz uygulamayı arastırdımda az kimse önermiyor bir de yükler yüklemez RAT yedimi sandım 5 6 tane uygulama açıldı. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #9 efsanepavso dedi: Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dosya silme vardı şifre kırıcı yoktu bir de ya da ben güremedim.
efsanepavso dedi: Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dosya silme vardı şifre kırıcı yoktu bir de ya da ben güremedim.
efsanepavso Picopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 2 20 Kasım 2024 #10 İçinde şifre kırıcı da bulunuyor siz fark etmemiş olabilirsiniz.