Bitdefender virüsü silmiyor

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
System 32 Config software gen: Variant. Mikey. 170378GEn: Variant. Fragtor. 659378 2 tane virüs buldu ama silmiyor malwere ve Kaspersky tam tarama yaptım bir şey bulmadı garip olan VirusTotal'a atamıyorum dosysyı bilen kişi yazsa sevinirim.

İyi günler.
  • File Unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz.
  • VirusTotal yerine F-Secure Online Scanner veya ESET Online Scanner kullanabilirsiniz.
  • Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak orada silmeyi deneyebilirsiniz.
  • Sistem geri yükleme.
    Not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir.

İyi günler.
  • File unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz.
  • VirusTotal yerine F-secure Online scanner veya ESET Online scanner kullanabilirsiniz.
  • Sistem geri yükleme.
    not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir.

System dosyası silinmiyor.

İyi günler.
  • File unlocker ile araçlar kullanarak virüs dosyalarını çözebilir ve silebilirsiniz.
  • VirusTotal yerine F-secure Online scanner veya ESET Online scanner kullanabilirsiniz.
  • Sistem geri yükleme.
    not: 1 ve 2. maddeler bana ait değildir; toplanmış bilgilerdir.

File unlocker link var mı?

İyi günler,
IObit kullanabilirsiniz, file unlocker gibi bir program.
Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit.
Burası kendi sitesi diye biliyorum.

Software yi silimi.

İyi günler,
IObit kullanabilirsiniz, file unlocker gibi bir program.
Linki veriyorum: IObit Unlocker, Solution for "undelete files or folders" Problems on Windows 8, 7, Vista, XP, 10 - IObit.
Burası kendi sitesi diye biliyorum.

Verdiniz uygulamayı arastırdımda az kimse önermiyor bir de yükler yüklemez RAT yedimi sandım 5 6 tane uygulama açıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı