BitDefender vs Kaspersky vs ESET

Bence diğerleri ile karşılaştırılamaz bile , crack oyun indirirken virüsü görmemişti. Lakin virüsü defender bile gördü.
Bununla Bir anti-virus'u yargilayamazsiniz. Yapılan testlere bakın, ayrıca Defender iyi bir anti-virus değildir, false-positive olabilir ve crack oyun virüslü de olmayabilir. Her crack:virüs değil.
 
Bitdefender sistemi yoran bir AV, sisteminiz güçlü değilse tercih etmeyin. Sistemi yorması dışında iyi bir yazılımdır.

Kaspersky ve ESET de kaliteli yazılımlardır.
 
İhtiyacınıza göre değişecek karşılaştırma. Burada firma karşılaştırması değil de ürün karşılaştırması yapılacak sonuçta.
Bitdefender çevrimdışı tarama ve tespitte muazzamdır, ESET de Kaspersky da yanına yaklaşamaz.
ESET ağ korumasında ve sezgisel tespitte muazzamdır. Hemen arkasından Kaspersky gelir bu kulvarda. Bitdefender'in ağ korumasını ise yetersiz buluyorum.
Kaspersky ise erken tehdit istihbaratı konusunda rakipsizdir. Evet ESET'in de LiveGrid adında bir erken tespit sistemi bulunmakta fakat doğruya doğru, KSN kadar hızlı ve kapsamlı değil henüz. Kaldı ki Kaspersky'ın temizleme algoritması da diğerlerinin önündedir bana kalırsa.

Fakat üçü de üzmez, Bitdefender biraz ağırdır, bellek ister o kadar. O da çevrimdışı motorda çalıştığından ve tanımları bellekte tuttuğundan kaynaklı. En hafifi ve benim yegane tercihim ESET elbette. Kaspersky ise en dengelilerden biri, her alanda gerekli korumayı sağlar. Hangisini seçerseniz seçin yarı yolda bırakmaz. Önemli olan sizin ihtiyacınıza yönelik olması.
 

Geri
Yukarı