Bitdefender yüksek RAM kullanımı

Hocam bazen bende de oluyor bu durum ama bu fazla sürmüyor sanırım arka planda yapması gereken güncelleme ya başka işler var Uzun sürüyor mu ram kullanımı kaç saattir böyle ? Bir de Profil kısımından Oyun Modunu seçip listeye oyununuzu ekleyip 1 -2 saat bu şekilde oyun oynarsan daha iyi olur. Profilini daha sonra tekrar oto moda alın düzelecektir sorun. En azından ben böyle yapıyorum sorunu çözerken.
Teşekkür ederim, ayarları kurcalarken bunu da denedim. Oyunumu manuel seçip listeye eklemek gerekince "EKLE/TAMAM" butonunun ışığı yanmıyor. Yani eklememe de izin vermiyor. 2 Gün önce 2004 Sürümüne güncelleme sağladım manuel olarak. O zamandan beri var.
Düzelmezse sileceğim.
Koruma kısmında Antivirüs sekmesi var sekmenin en altında ayarlar ksımı var oradan korumayı duraklatabilirsin.
Deneyeceğim, keşke durum çubuğundan böyle hızlı bir ayarlama yapabilsek veya otomatik profiller sağlıklı çalışsa.Teşekkür ederim yardım için. En iyi ihtimalle uygulamayı silip tekrar kuracağım.

Teşekkür ederim, ayarları kurcalarken bunu da denedim. Oyunumu manuel seçip listeye eklemek gerekince "EKLE/TAMAM" butonunun ışığı yanmıyor. Yani eklememe de izin vermiyor. 2 Gün önce 2004 Sürümüne güncelleme sağladım manuel olarak. O zamandan beri var.
Düzelmezse sileceğim.
Düzeltirler. Silmene gerek yok :) Sorun geçene kadar korumayı duraklat oyunlara girerken yeter bence :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı