Bitdefender'a 340 TL verilir mi?

Onlara güven olur mu pek bilmiyorum sonuçta benim gibi 340TL gibi bir fiyata alıp kendi keyini kullandıktan sonra diğer keyleri satan kişiler bunlar. Ne kadar güvenilir tartışılır.
Forumun fazlaca bir kısmı Windows 10 OEM key kullanıyor veya kullandı. Ben de dahilim bunlara ve bir sorun çıkmıyor. Bu kodlar birilerinden değil kurumsal amaçla yüzlerce alınıyor ve artanları da satıyorlar falan. Merak ettiysen Windows 10 OEM keyler neden ucuz diyerek aratabilirsin. Tabii benim bütçem yetiyor dersen direkt de satın alabilirsin. Yahut Free de kullanabilirsin. Tamamen senin kararın.

Kaspersky'a güvenim pek yok. Trial reset gibi bir şeyi senelerdir çözemedi. Kendisini koruyamayan virüs programına bilgisayar emanet etmek gibi bir şey olur

Virüs yememek kolay biliyorum evet. Ancak dizüstü bilgisayar kullanmaktayım ve yanımda taşıyorum. Doğal olarak her gittiğim yerde tanımadığım insanların Wi-Fi ağına bağlanıyorum.
Antivirüs bu durumda herhangi bir koruma sağlamaz.

Geçen gün Kaspersky internet security key'i aldım 1 yıllık 55 TL ve bu ikinci alışım. Virüs, format vs derdim bitti. Bulaşmaya kalkan virüsü direkt yakalıyor.

Herkes kızgın ve komik emoji bırakmış yorumuma : D Arkadaşlar bu benim şahsi düşüncem ama biraz özel bir durum olması ya da ek öaba olması gerekiyor virüs yemek için bence. Şimdi düşünelim o kadar uyguna onca mecra var film oyun ve benzeri içerikler için. Bunu geçtim yine para vermek istemezseniz korsanın bile sabit virüssüz mekanları var. Fitgirl repacki düşünelim mesela adamlar bir standart ve kalite oldular yaptıkları işte öyle ya da böyle. Boşa yer kaplayan paketlerden kurtulup boyutunu bile düşüren bir yer mesela. Belli bir reputationı var admaların. Yani özel durumlar hariç bence gidip de hele subscription mantığıyla antivirüs almak çok mantıklı değil. Tabi dediğim gibi özel durumlar vardır çok ama çok tedbir isteyen birsinizdir kullanırsınız bilemem.

İfadeler: acv
Sisteminiz dışarıdan veri girişine izin veriyorsa yani, USB, CD-ROM, internet vb. Özellikler aktif olarak kullanılıyor ise antivirüs kullanılmasını öneririm. Win8, Windows 10, Windows 11 de halihazırda gelen Windows Defender fena değildir ama zamanında fazla false positive aldığımdan öneremiyorum. Bilindik antivirüslerin Free sürümleri mevcut. Eğer para harcamak istemiyorsanız bunları kullanabilirsiniz. Şahsen zamanında bilindik çoğu antivirüs yazılımını deneyimlemiş biri olarak yıllardır Kaspersky kullanıyorum hiçbir şikayetim yok. Bitdefender Free de kullanmıştım seneler önce, reklam mı göstermişti neydi tam hatırlamıyorum, son tercihim Kaspersky olmuştu. Free ve paralı sürümler genelde aynı temel korumayı sağlarlar sadece paralı sürümler birden fazla cihazda kullanabilme ek güvenlik özellikleri gibi ekstralar sunar. Benim param var ben yazılım şirketini desteklemek istiyorum da diyebilirsiniz tabii ki. 340 TL değer mi değmez mi kısmı size kalmış. Parasal mevzular bütçe ile alakalı çok göreceli konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…