Forumun fazlaca bir kısmı Windows 10 OEM key kullanıyor veya kullandı. Ben de dahilim bunlara ve bir sorun çıkmıyor. Bu kodlar birilerinden değil kurumsal amaçla yüzlerce alınıyor ve artanları da satıyorlar falan. Merak ettiysen Windows 10 OEM keyler neden ucuz diyerek aratabilirsin. Tabii benim bütçem yetiyor dersen direkt de satın alabilirsin. Yahut Free de kullanabilirsin. Tamamen senin kararın.Onlara güven olur mu pek bilmiyorum sonuçta benim gibi 340TL gibi bir fiyata alıp kendi keyini kullandıktan sonra diğer keyleri satan kişiler bunlar. Ne kadar güvenilir tartışılır.
Kaspersky'a güvenim pek yok. Trial reset gibi bir şeyi senelerdir çözemedi. Kendisini koruyamayan virüs programına bilgisayar emanet etmek gibi bir şey olurKaspersky Free kullanabilirsiniz.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Antivirüs bu durumda herhangi bir koruma sağlamaz.Virüs yememek kolay biliyorum evet. Ancak dizüstü bilgisayar kullanmaktayım ve yanımda taşıyorum. Doğal olarak her gittiğim yerde tanımadığım insanların Wi-Fi ağına bağlanıyorum.
BiliyorumAntivirüs bu durumda herhangi bir koruma sağlamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.