Bitdefenger vs Avira

448794

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Kaspersky önermeyin onu sildim. Bu ikisinden birine geçem Kaspersky istememin nedeni:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ikisi arasında kalmamın nedeni ise:

BitDefender Avira kadar hafif bir av değildir ancak her yönden daha iyidir. Eğer güçlü bir bilgisayarınız varsa onu öneririm.

Sistemim 6 GB DDR3 RAM ve 3. nesil Intel i5.

Windows 10 kullanıyorsanız fazla önermem çünkü Windows 10 kendisi zaten bayağı RAM kullanıyor. Avira'yı tercih edebilirsiniz o halde. Benim tecrübelerime göre Avira, Defender üzerine yama görevi görüyor. Defender'ın gelişmiş hali gibi (biraz)

Arkadaşlar Kaspersky önermeyin onu sildim. Bu ikisinden birine geçem Kaspersky istememin nedeni:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ikisi arasında kalmamın nedeni ise:

Can Değer'e göre AV silmek gerçekten ilginç neyse Sorunuzun cevabı Bitdefender alman Antivirüs Avira'yı önermek isterdim ama yeni versiyonu o kadar kötü ki kendi temizlik ve Güncelleme uygulamaları var ve çok kaynak tüketiyor alman Antivirüs devi İOBİT ve Avast gibi firmalara dönüştü.(Yani bir PUA'dan Halice.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı