Biten bir ilişkiye tekrar başlanır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kızın abisi felan da tanıyordum, çarşıya çıkarken izin alıyordum ondan. Ne yapalım ya bende bırakıyorum artık. Önümüzdeki maçlara bakalım. Yine de fikri, düşüncesi olan arkadaşlar konuya cevap yazabilir. Sağ olun hepiniz...

Hocam kalbin sana ne söylüyorsa onu yap. Ama şunu unutma ki kırık bardağı yapıştırıp kullansan dahi izi kalır. Bazende dudağını keser...

He ben denedim. Bitmiş bir ilişki eskisi gibi olmuyor. Boşuna vakit kaybı. Yinede sen bilirsin ama.

Kardeşim denemek isterim de, kız benimle aynı fikirde değil bitirmiş olayı.

Dostum fazla üstüne gitme. Oluruna bırak. Sonuçta o seni kaybedecek tercih etmeyeceği için. Daha milyonlarca kız bulursun dert etme hiç.
Kaybetti zaten. Önümüze inşallah sevecek birisi çıkar, ama her şeyden önce bir hedefim var. İmzam da da belli oluyor.

Herkes bir şarkı önerecek ise Duman dinlerseniz memnun olacağım. Bence gerçekten sakin kafayla düşünün. Başka kızlara sarkın acaba unutabiliyor musunuz? Unutursanız bir terapi ücretimiz 119 $. Unutamaz iseniz para iademiz yoktur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…