Biten bir ilişkiye tekrar başlanır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu olay benimde başıma geldi sevgili Ozan. Biten bir ilişkiye bence baştan başlanmaz veya devam edilmez. Ama acısı evlat acısı gibi koyar. Benim sevgilim vardı. Adı Hatice. Onla 5 ay boyunca çıkmıştım. Sonra bazı belirsiz nedenler ile ayrılmıştık. Ama ben unutamadım. Sonra neyse bir gün bu kıza olayı anlattım telefonda. Tamam dedi. Gittik bir yerde buluştuk konuştuk. Bu sefer işler daha ters gitti ve bir daha kızın yüzüne bakamaz oldum.

Bu olay benimde başıma geldi sevgili Ozan. Biten bir ilişkiye bence baştan başlanmaz veya devam edilmez. Ama acısı evlat acısı gibi koyar. Benim sevgilim vardı. Adı Hatice. Onla 5 ay boyunca çıkmıştım. Sonra bazı belirsiz nedenler ile ayrılmıştık. Ama ben unutamadım. Sonra neyse bir gün bu kıza olayı anlattım telefonda. Tamam dedi. Gittik bir yerde buluştuk konuştuk. Bu sefer işler daha ters gitti ve bir daha kızın yüzüne bakamaz oldum.
Bardak kırıldı ise Metin bey gider yeni bardak alırım. Sudan vazgeçmem.

Herkesin görüşleri farkı olabilir Ozan bey. Ama o sizin dediğiniz ''gider yeni bardak alırım'' lafı yeni kız arkadaş bulurum manasına gelmiyor mu? Sizin düşünceniz farklı benimki de farklı.

Yapılan hatalardan sonra gurur ve inat yüzünden bitirdiysen tekrar başlamak iyi olabilir.

Hocam insan hayatına bir sürü kişi girip çıkıyor, evlenesiye kadar elbette bardak değişecek. Lise aşkı ile mi evlenecek? Çok nadir.

Son düzenleyen: Moderatör:
O dediğiniz söz de çok doğru. Neyse boşuna laf kalabalığı yapmayım ben. Arkadaş yorumları okuyarak kendine göre karar versin.

Başka kızlarla çıkmayı hiç düşünmedim. O kızdan sonra başka kızlar bile beni sevdiğini söyledi. Sınıfta kızlar tarafından seviliyorum birine karşı bir şey hissetsem bu karşılıklı olur, ama istemiyorum. Kızlarla konuşasım da gelmiyor, takılasımda. Problem bende mi acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı