A Anıl Sezer Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #61 Ozan Demir dedi: Bardak kırıldı diye sudan vazgeçtin mi? Genişletmek için tıkla... Bardak değiştirdim. Ben olsam vazgeçerdim. Uğraşmak sadece vakit kaybettirir bu durumda.
Ozan Demir dedi: Bardak kırıldı diye sudan vazgeçtin mi? Genişletmek için tıkla... Bardak değiştirdim. Ben olsam vazgeçerdim. Uğraşmak sadece vakit kaybettirir bu durumda.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 18 Nisan 2014 #62 Silinen üye dedi: Bardak değiştirdim. Ben olsam vazgeçerdim. Uğraşmak sadece vakit kaybettirir bu durumda. Genişletmek için tıkla... Ben de bir sonraki mesajda onu dedim hocam. Beni istemeyeni zor da olsa ben de istemem. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2014
Silinen üye dedi: Bardak değiştirdim. Ben olsam vazgeçerdim. Uğraşmak sadece vakit kaybettirir bu durumda. Genişletmek için tıkla... Ben de bir sonraki mesajda onu dedim hocam. Beni istemeyeni zor da olsa ben de istemem.
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2014 #63 Bizde vazgeçtik artık, uğraşmıyoruz. Hepinize teşekkürler cevaplarınızdan dolayı.