Bitexen güvenilir midir?

dogukanavci0

Hectopat
Türk kripto para borsa sitesi diye böyle bir site dolanmakta ortada ve teşvik için bedavaya exen coin verilmekteymiş. Ayrıca referans vererek daha fazla exen kazanabilmekteymişiz kayıt oldum telefon onayını yaptım ancak kimlik fotoğrafı ve ikametgah gibi bilgiler istemekte. Yaş kontrolünü sağlamak için ise eğer TC kimlik istemesini anlarım sonuçta iddia siteleri gibi siteler de istemekte ama kimlik fotokopisi ve ikametgah kısmı kafama yatmadı. Sizce güvenilir midir? Güvenilir ise bu bilgileri istemesi normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstedikleri belgeler normal, istemeleri lazım zaten ama ref toplamak için arkasında İTÜ var gibi söylemler yanlış. Sadece İTÜ Teknokent'te ofisleri var. Güvenilirlik açısından kimsenin emin konuşabileceğini sanmıyorum. Malum Çiftlikbank açılışlarını bakanlarımız katılırdı. Amaç promosyon coinleri almaksa hızlıca kendi hesabınıza çekin bakiyeyi bence.

İstedikleri belgeler normal, istemeleri lazım zaten ama ref toplamak için arkasında İTÜ var gibi söylemler yanlış. Sadece İTÜ Teknokent'te ofisleri var. Güvenilirlik açısından kimsenin emin konuşabileceğini sanmıyorum. Malum Çiftlikbank açılışlarını bakanlarımız katılırdı. Amaç promosyon coinleri almaksa hızlıca kendi hesabınıza çekmek bakiyeyi bence.
Hocam peki bu belgeler kripto para değil de normal borsa sitelerinde de istenmekte midir ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı