Bitexen mantığı nedir?

yanlış anlaşılmasın ben sitenin reklamını yapmıyorum sadece insanların bu kadar para kazanmasına ve bizim korkup yapmamamıza yanıyorum...

50 Milyon türkiye devleti vatandaşının bilgileri internette herkeste var hatta siteler bile var google gibi türkiye vatandaşlarını sorguluyorsun. İndir 10 dakika sonra 50 milyon kişinin bilgileri elinde ne yapabileceksin çok merak ediyorum.

Birileri babasının hayrına para dağıtıyor da bizim mi haberimiz yok? 14.600 lira normal bir para değil arkadaşlar, bu sistemin olayı, mantığı, dolandırıcılık kısmı nedir? Gerçekten bilen biri var mıdır? Sırf merakımdan soruyorum. Bu sistem nasıl bir sistem ki dönüyor o zaman?

Ek: Tekrar baktığımda şirketin Türk şirketi olması sorularıma cevap verdi. Teşekkürler

Son düzenleme:
Katılıyorum.

Yarin birgun, adiniza T.C kimlik no'nuz ile yapilmis, yuklu bir miktarda dolandiricilik ve tazminat davasi ile karsilasirsaniz, kimlik bilgilerinizin degerinin ne kadar ettigini o zaman anlarsiniz.

Böylesi bir teknoloji forumunda insanların biraz sağa solu araştırıp öyle yorum yapmasını bekliyor insan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yarin birgun, adiniza T.C kimlik no'nuz ile yapilmis, yuklu bir miktarda dolandiricilik ve tazminat davasi ile karsilasirsaniz, kimlik bilgilerinizin degerinin ne kadar ettigini o zaman anlarsiniz.
50 milyon (50.000.000) Türk insanının TC Kimlik No, açık adres, ana adı, baba adı, kızlık soyadı, anasının kızlık soyadı, anasının anasının kızlık soyadı dahi internette var. Bahsettiğiniz "kimlik bilgilerinin değeri" bu mu?

Bu konuya zaten Google vs bilgilerimiz çalıyor bu site alsa ne olacak mantığında bakıyorlar fakat bu sizin kimlik bilgileriniz yani her ne kadar başka şirketler veri çalıyor bile olsa sizin bile isteye bilgilerinizi adeta satmanız bana çok saçma geliyor. Kolay para kazanmak uğruna çok kişi dolandırıldı maalesef, para gelecek ise o alın teri dökülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…