Bitexen mantığı nedir?

yanlış anlaşılmasın ben sitenin reklamını yapmıyorum sadece insanların bu kadar para kazanmasına ve bizim korkup yapmamamıza yanıyorum...
photo_2020-06-15_20-45-17.jpg

TC no nereye gidiyor daha dünyadan haberiniz yok. 200 TL ile başladı ama öteki alemde elleri yanar günahı var bu işin düşünsene 200 TL yatırıp 14600 TL para alıyor. TC no satılarak ilerleyen dönemlerde neler yapılır bilmiyorsun galiba her şey yapılır TC no üzerinden.
50 Milyon türkiye devleti vatandaşının bilgileri internette herkeste var hatta siteler bile var google gibi türkiye vatandaşlarını sorguluyorsun. İndir 10 dakika sonra 50 milyon kişinin bilgileri elinde ne yapabileceksin çok merak ediyorum.

Birileri babasının hayrına para dağıtıyor da bizim mi haberimiz yok? 14.600 lira normal bir para değil arkadaşlar, bu sistemin olayı, mantığı, dolandırıcılık kısmı nedir? Gerçekten bilen biri var mıdır? Sırf merakımdan soruyorum. Bu sistem nasıl bir sistem ki dönüyor o zaman?

Ek: Tekrar baktığımda şirketin Türk şirketi olması sorularıma cevap verdi. Teşekkürler 😂

Son düzenleme:
yanlış anlaşılmasın ben sitenin reklamını yapmıyorum sadece insanların bu kadar para kazanmasına ve bizim korkup yapmamamıza yanıyorum...
Eki Görüntüle 592836

50 Milyon türkiye devleti vatandaşının bilgileri internette herkeste var hatta siteler bile var google gibi türkiye vatandaşlarını sorguluyorsun. İndir 10 dakika sonra 50 milyon kişinin bilgileri elinde ne yapabileceksin çok merak ediyorum.
Katılıyorum.

Yarin birgun, adiniza T.C kimlik no'nuz ile yapilmis, yuklu bir miktarda dolandiricilik ve tazminat davasi ile karsilasirsaniz, kimlik bilgilerinizin degerinin ne kadar ettigini o zaman anlarsiniz.

Böylesi bir teknoloji forumunda insanların biraz sağa solu araştırıp öyle yorum yapmasını bekliyor insan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15 yıl mesleki deneyimli 4 bilgisayar mühendisinin kurduğu fintech startup projesinin kaldıraç görevini yürüten tokenıdır. -bu cümleyi anlayamayacak kapasitedeki andavalların yaptığı yorumları dikkate almayın-

itü, boğaziçi gibi üniversitelerden 2000-2005 yılları arasında mezun olmuş finansal teknolojiler konusunda uzman türk mühendisler tarafından geliştirilmiştir. birçok yerde yazıldığı gibi coin değil tokendır. ethereum üst yapısıyla hizmet vermektedir. daha önce yakılan tokenları görmek için tıklayın

yukarıda bahsettiğim 4 arkadaş uzmanı oldukları alanla ilgili kendi şirketlerini kurmak isterler. teknoloji girişimi oldukları için; startup, finansal teknolojiler alanında faaliyette bulunacakları için; fintech isimlerini kazanırlar. itü tekno kentde kendileri gibi yüzlerce startupla birlikte çalışmaya başlarlar. itü ile başka bir bağları yoktur. devletin ve itü nün startup firmalarına verdiği desteklerden yararlanırlar. muhtemelen bu yüzden devlet destekli, itü destekli söylentileri çıkar. kurmuş oldukları kripto para borsasından para kazanabilmeleri için, geniş kitlelere yayılması ve içeride çok işlem yapılması gerekmektedir. muhtemelen yurtdışından kopyaladıkları sistemle, exen token ı kendilerine kaldıraç olarak seçerler ve kullanmaya başlarlar.

whitepaper

12 sayfalık bu whitepaper la birlikte exen token canlıya çıkmış olur. amaç borsaları için daha çok müşteri çekebilmektir. aradan geçen 2 yıllık süre sonrası başarılı olurlar. exen token yapmış oldukları geri alımlarla birlikte yükselmeye ve değer kazanmaya başlar. okuyup anlayanlar, sisteme güvenenler para yatırdıkça exen token değerlenir. bu sayede işlem hacmi artan borsa da iyi para kazanmaya başlar. borsanın geliri arttıkça önceki ayın gelirinin yarısıyla exen toplayacağı için exen token ın fiyatı artsa bile benzer seviyelerde token alıp yakmaya devam ederler. 16 kripto para borsası bulunan ülkemizde büyüklük -hacim- olarak 3. sıraya kadar gelirler. benzer büyüme oranları devam ederse 2-3ay sonra ülkenin en büyük kripto para borsası olacakları düşünülmektedir.

öyle yada böyle bu 4 ortak para kazanma amacıyla çıktıkları bu yolda, haddinden fazla para kazanacaklar zaten. kazandıkları para legal ve helal. devlet yada devlet destekli mafyalar gelip çökmedikten sonra kaçacaklarını sanmıyorum. çünkü finansal teknolojiler konusunda oldukça hızlı yol alabilirler ve kısa zamanda hisseleri borsada işlem görmeye bile başlayabilir. 15 milyon toplam arzı olan ve her ay piyasadan toplanacak olan tokenlarla birlikte değerinin yükselmesi beklenen exen token ile insanlara da para kazandıracaklar gibi. bence değeri artmaya devam edecektir. çünkü fiyatı ellerinde bulunan enstrümanlarla kendileri yükseltiyor gibi, en azından her ayın ilk günleri öyle oluyor. ellerinde hala 8 milyona yakın token bulundurdukları için en çok onlar kazanmış oluyor. böylelikle bağımsız bir token olmaktan uzaklaşmış oluyor belki ama bütün dünyada bu sistemler böyle işlemekte ne yazık ki. reklam kampanyaları ve yarışmalarda dağıtacaklarını taahhüt ettikleri bu tokenları piyasanın yükselmesini sağlama amacıyla ortaya sürmedikleri aşikar. güncel değeriyle 170milyon tl yapan bu miktarı, exenin değeri arttıkça kullanacaklarını ve şirketleri için çok önemli bir reklam-pazarlama unsuru olarak kullanmaya devam edeceklerini düşünüyorum. anlık kurla 170 milyonluk bir reklam bütçeleri var demektir. ve kendi yaptığım hesaba göre son 3 aydır her ay gelirlerini şirket olarak 3.5 kat arttırıyorlar.

sormak istediğiniz soruları özelden sorabilirsiniz. isteyen arkadaşlarla özelden referans linkimi de paylaşabilirim. kayıt işlemi her borsaya olduğu gibi biraz meşakatli tabi. hiç bilmeyenler, niye kimlik veriyoruz, niye ikametgah veriyoruz diyebiliyor. neredeyse bütün dünyada borsalar müşterilerini tanımak ister ki çeşitli suçların -terör, uyuşturucu, kara para vb.- finansmanı sağlanamasın.

son söz olarak; mayıs sonunda parasını exen tokena yatıranlar haziran sonunda -1 ayda- 7ye katlamış, nisan sonunda yatırıp mayıs sonunda çekenler ise -1 ayda- 5e katlamıştı. bakalım bu ay benzer bir senaryo oluşacak mı?

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. ille de tavsiye istiyorsanız; aklına yatıp para yatıracak olanlar daha detaylı araştırsın ve kendilerini üzmeyecek miktarlarda girsin.

Yarin birgun, adiniza T.C kimlik no'nuz ile yapilmis, yuklu bir miktarda dolandiricilik ve tazminat davasi ile karsilasirsaniz, kimlik bilgilerinizin degerinin ne kadar ettigini o zaman anlarsiniz.
50 milyon (50.000.000) Türk insanının TC Kimlik No, açık adres, ana adı, baba adı, kızlık soyadı, anasının kızlık soyadı, anasının anasının kızlık soyadı dahi internette var. Bahsettiğiniz "kimlik bilgilerinin değeri" bu mu?

Bu konuya zaten Google vs bilgilerimiz çalıyor bu site alsa ne olacak mantığında bakıyorlar fakat bu sizin kimlik bilgileriniz yani her ne kadar başka şirketler veri çalıyor bile olsa sizin bile isteye bilgilerinizi adeta satmanız bana çok saçma geliyor. Kolay para kazanmak uğruna çok kişi dolandırıldı maalesef, para gelecek ise o alın teri dökülecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı