BitFenix Enzo Mesh kasa vidası çıkmıyor

Makaleler
1
Kasa vidası çıkmıyor, içinden vida çıktığını da sanmıyorum 6 taneden 2'si zor çıktı ellerim acıyor. Yardım edecek var mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20240705-WA0043.jpg
    IMG-20240705-WA0043.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 41
Penseyle saat yönünün tersine çevirmen lazım. Ama onlar yükseltme vidası anakart onların üzerine gelecek neden söküyorsun anlamadım.

Hocam onlar yükseltme vidaları geri takın kasaya. Kasanın iç arka alt kısmında vida poşeti olması lazım küçük. Onu bulun, onun içinde şapkalı vidalar var onlarla vidalayacaksınız anakartı.

Takıldığınız bir şey olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam onlar yükseltme vidaları geri takın kasaya. Kasanın iç arka alt kısmında vida poşeti olması lazım küçük. Onu bulun, onun içinde şapkalı vidalar var onlarla vidalayacaksınız anakartı.

Takıldığınız bir şey olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım.
Anakart aynasını takamiyorum elimi kestim yok yine olmuyor

Hocam yeni gördüm aynanın fotoğrafını atın iç tarafa bükülecek kısımları var aynanın.

Kolay oturması lazım her tarafını eşit şekilde kasaya oturtun. Bir taraf oturmazsa zorlar.

Hocam yeni gördüm aynanın fotoğrafını atın iç tarafa bükülecek kısımları var aynanın.

Kolay oturması lazım her tarafını eşit şekilde kasaya oturtun. Bir taraf oturmazsa zorlar.
2 saat oldu hocam psikolojim bozuldu yarın temiz kafayla tekrar dener en kötü bilgisayarcıya taktircam

Önerilerinizi dikkate alacağım şuan istesemde yapamam ankartin pinlerini falan yamultucam boşa masraf çıkacak tekrardan yarın daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı