Witcher 1 nasıl oynanır?

• Konuyu başlatan Scaryo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 157

Scaryo

Hectopat
Oyunda görevleri yapamıyorum, başlangıç kılıcı ve zırhı var. Gümüş kılıç olmadığı için canavarlar 20 vuruşta anca ölüyor, gümüş kılıç nerden alınıyor? Bir de karakterler yerinde değil görevlerde, acaba belli bir saatte mi oraya geliyor? Hiç ilerleyemedim adam akıllı.

fg.PNG

Hocam hiç uğraşma bu oyun için trainer indir. Bu oyun gerçekten hiç çekilmiyor.
Valla hocam hiçbir şey anlamadım bu oyundan. Blacksmithin yanına gidiyorum gümüş kılıç falan satmıyor öyle kaldı görevler yapamıyorum, salarım büyük ihtimal kalsın remake gelince oynarız.

Oyunda görevleri yapamıyorum, başlangıç kılıcı ve zırhı var. Gümüş kılıç olmadığı için canavarlar 20 vuruşta anca ölüyor, gümüş kılıç nereden alınıyor? Bir de karakterler yerinde değil görevlerde, acaba belli bir saatte mi oraya geliyor? Hiç ilerleyemedim adamakıllı.

Eki Görüntüle 2589132

Dostum kimsenin cevaplarına kulak asma. Aynı sorunları bende yaşadım oynarken. Elindeki kılıç ile idare et biraz ilerdikten sonra elde edeceksin ve bazı görevler sadece gözüküyor fakat aktif olmuyor. Onlara oradan bakabiliyorsun aktif görevler kısmından. Lütfen oyunu bırakma devam et. O oyunu 60 saat oynarak bitirdim yakın zamanda. Ve bu kadar zevk alacağımı tahmin bile etmemiştim çok eğlenceliydi. Her türlü sorunda ben yardımcı olurum bana ulaş yeter ki.

Hocam hiç uğraşma. Hikayesi güzel ben zevk almıştım ancak trainerla oyna bu oyunu.
Arkadaşa destek olmak yerine oyundan soğutuyorsun. Gayet de uğraşılacak bir oyun bence. Oyunun başlarında herkes sıkıntı yaşıyor fakat sonradan açılıyor oyun. Ben trainer olmadan bitirdim.

Dostum kimsenin cevaplarına kulak asma. Aynı sorunları bende yaşadım oynarken. Elindeki kılıç ile idare et biraz ilerdikten sonra elde edeceksin ve bazı görevler sadece gözüküyor fakat aktif olmuyor. Onlara oradan bakabiliyorsun aktif görevler kısmından. Lütfen oyunu bırakma devam et. O oyunu 60 saat oynarak bitirdim yakın zamanda. Ve bu kadar zevk alacağımı tahmin bile etmemiştim çok eğlenceliydi. Her türlü sorunda ben yardımcı olurum bana ulaş yeter ki.

Arkadaşa destek olmak yerine oyundan soğutuyorsun. Gayet de uğraşılacak bir oyun bence. Oyunun başlarında herkes sıkıntı yaşıyor fakat sonradan açılıyor oyun. Ben trainer olmadan bitirdim.
Hocam ana görevlerden 2 tane mağaraya giriş görevi vardı tamam iyi güzel de, aynı anda 5 tane yaratık çıkıyor kesemeden ölüyorum. Sonra bu kasabada kilisenin yanında bir adamın yanına git diyor gidiyorum kimse yok orda.

Hocam ana görevlerden 2 tane mağaraya giriş görevi vardı tamam iyi güzel de, aynı anda 5 tane yaratık çıkıyor kesemeden ölüyorum. Sonra bu kasabada kilisenin yanında bir adamın yanına git diyor gidiyorum kimse yok orda.
Hocam arkadaş oyunun hayranı olduğu için zaten savunacak. Siz normal bir oyun keyfi almak istiyorsunuz. Mekanikleri çağ dışı olan ama hikayesi keyifli olan bir oyunu oynamak için bu kadar zahmete girmeyin. Arkadaşın dediklerini W2 ve W3 için yaparsınız. Bırakın keyif almaya bakın. Sinirlendiğiniz, anca öldüğünüz veya kimseyi bulamayıp oyundan koptuğunuz bir şey yaşamamak için dediğim gibi oyunun trainerını indirin. Hikayesi aynı hikaye, oyun aynı oyun. İnanın daha keyif alınır bir hale gelecek oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı