BitFenix Garen kasa LED'ler nasıl kapatılır?

714816

Decipat
Merhabalar. Anakartım asrock a520m hvs. Ve bu anakartın bios menüsü çok berbat olduğundan bir şey anlaşılmıyor. Kasanın üstünde reset tuşu ve power tuşu var ama led tuşu yok. Bu led'leri nasıl kapatabilirim? Aklımda reset tuşuna bağlı olan kabloyu led kısmına takmak var ama sistemi daha yeni aldığım için bir şeyler olmasından korkuyorum.

Bu arada "neden kapatmak istiyorsun?" diye soranlar için gece uyurken bu kasayla aynı odadayım ve ışıkları kapatınca ortam ankara pavyonuna dönüyor.

@losxy0

Son düzenleme:
Merhaba. Anakartım ASRock A520M hvs. Ve bu anakartın BIOS menüsü çok berbat olduğundan bir şey anlaşılmıyor. Kasanın üstünde reset tuşu ve Power tuşu var ama LED tuşu yok. Bu LED'leri nasıl kapatabilirim? Aklımda reset tuşuna bağlı olan kabloyu LED kısmına takmak var ama sistemi daha yeni aldığım için bir şeyler olmasından korkuyorum.

Bu arada neden kapatmak istiyorsun diye soranlar için gece uyurken bu kasayla aynı odadayım ve ışıkları kapatınca ortam Pakistan pavyonuna dönüyor.

Gigabyte application Center RGB Fusion indirebilirsin.

Reset SW bağlayabilirsin hiçbir zararı olmaz renkler arası değişiklikler var ama kapatır mı bilmiyorum. Eğer amacın kulaklık klavye gibi LED'leri kapatmaksa BIOS'ta ErP aktif ederek kapatabilirsin yalnız uyku moduna alınca geri açamıyorsun.

Reset SW bağlayabilirsin hiçbir zararı olmaz renkler arası değişiklikler var ama kapatır mı bilmiyorum. Eğer amacın kulaklık klavye gibi LED'leri kapatmaksa BIOS'ta ErP aktif ederek kapatabilirsin yalnız uyku moduna alınca geri açamıyorsun.
Yok tek amacım kasa'nın fan rgb'lerini kapatmak. Başka bir amacım yok.

Fanın aydınlatma kablosunu çekebilirsin kökten çözüm olur 😂 ama önce reset SW bağlayıp dene renk modlarını belki kapatma vardır. Kontrolcünün kumandası varsa üzerinde kapatma vardır.

Merhaba. Anakartım ASRock A520M hvs. Ve bu anakartın BIOS menüsü çok berbat olduğundan bir şey anlaşılmıyor. Kasanın üstünde reset tuşu ve Power tuşu var ama LED tuşu yok. Bu LED'leri nasıl kapatabilirim? Aklımda reset tuşuna bağlı olan kabloyu LED kısmına takmak var ama sistemi daha yeni aldığım için bir şeyler olmasından korkuyorum.

Bu arada "neden kapatmak istiyorsun?" diye soranlar için gece uyurken bu kasayla aynı odadayım ve ışıkları kapatınca ortam Ankara pavyonuna dönüyor.

@losxy0

Kardeşim kasanın LED tuşuna basılı tut kapanıyor bende de aynısından var incine cincini kurcaladığımdan biliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı