BitFenix Garen kasa LED'ler nasıl kapatılır?

Hocam bende de aynı kasa var. Ama bu kasada LED tuşu reset tuşuna kombinasyonlu. Ben reset tuşuna basılı tuttuğumda yeniden başlatmaktan başka bir şey yapmıyor.
Hocam ben onun çözümünü şöyle buldum: Bios'a girip H/W Monıtor yazan yere gelip fan hızlarını ayarlaman lazım. Hızı düşürdükçe ışık mıktarı azalıyor. Başka çözümü yok sanırım, 1 yıldır kasanın sahibiyim hiç görmedim bu konu ile ilgili bir şey.

Hocam ben onun çözümünü şöyle buldum: BIOS'a girip H/W Monıtor yazan yere gelip fan hızlarını ayarlaman lazım. Hızı düşürdükçe ışık mıktarı azalıyor. Başka çözümü yok sanırım, 1 yıldır kasanın sahibiyim hiç görmedim bu konu ile ilgili bir şey.

Öyle kasanın fanlarını düşürürsen çok ısınır kasan yapmamalısın eğer çok istiyorsanled fişini çek eğer o da yoksa fanların LED'lerini sök ama hızı kısma

Öyle kasanın fanlarını düşürürsen çok ısınır kasan yapmamalısın eğer çok istiyorsanled fişini çek eğer o da yoksa fanların LED'lerini sök ama hızı kısma
Dostum eğer sistemi 7/24 stress testlerine sokmuyor ya da hep ağır oyunlar oynamıyorsan fanlarını standart'a çekmen de hiç bir mahsur olmaz. Tabii kişi den kişiye değişebilir bu durum, mesela ben sadece belirli bir süre için ışığını kısmak istemiştim, eğer ki hepten kapatmak isteyen varsa kabloyu çekmek için uğraşabilir. Ya da benim gibi kısa süreliğine yapmak isteyenler dediğim çözümü uygulayabilir.

Dostum eğer sistemi 7/24 stress testlerine sokmuyor ya da hep ağır oyunlar oynamıyorsan fanlarını Standart'a çekmen de hiçbir mahsur olmaz. Tabii kişiden kişiye değişebilir bu durum, mesela ben sadece belirli bir süre için ışığını kısmak istemiştim, eğer ki hepten kapatmak isteyen varsa kabloyu çekmek için uğraşabilir. Ya da benim gibi kısa süreliğine yapmak isteyenler dediğim çözümü uygulayabilir.

Kardeşim ışıkların sönenecek kadar kısmak demek neredeyse kapatmaya denk fanlar dönmediği için ışığı iletmiyor o kadar yavaş fanlarla oyun açtığı gibi 100 dereceleri bile görür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı