YATO
Hectopat
Arkadaşlar kasanın önündeki 3 tane fandan gereksiz bir ses cıkıyor. Kasanın egzoz fanı bu kadar sesli çalışmıyor ve ön taraftaki 3 tane fandan köşelerine ne olduğunu bilmediğim bir sıvı fanın çerçevelerine atlamış, dokunmadım. Ne olduğunu bilmiyorum. Kasayı toplayalı 4 gün oldu ve PSU'sundan da eski buzdolabı sesi cıkıyor. Merak kendilerine ilettim ama fanlardan atlayan sıvı ne olabilir iade alırlar mı?
16 17 gündür İncehesap ile uğrasiyorum bu kadar rezil bir firma daha görmedim bedava satsalar bir daha hiçbir ürün almam PSU'dan şöyle bir ses cikiyor ve hiçbir sorun bulunamadi diye geri yolluyorlar. Tam 12 gün serviste bekledi ve bakma zahmetine bile girmediklerine eminim ki açık acık fotograf ve video ile anlattım.
16 17 gündür İncehesap ile uğrasiyorum bu kadar rezil bir firma daha görmedim bedava satsalar bir daha hiçbir ürün almam PSU'dan şöyle bir ses cikiyor ve hiçbir sorun bulunamadi diye geri yolluyorlar. Tam 12 gün serviste bekledi ve bakma zahmetine bile girmediklerine eminim ki açık acık fotograf ve video ile anlattım.