Bu kasayı kullanan var mı, varsa yazabilir mi? Sorularım olacak. Ayrıca hiçbir yerde inceleme ve değerlendirmesine ulaşamadım, almayı düşünüyorum. Kullananlar yazarsa sevinirim.
@tii hocam kullandığınız anakart tipi nedir kasanın içi ve dış görünüşünü ve arka panelin fotoğrafını atar mısınız hangi ekran kartı ile kullanıyorsunuz hava akışı nasıl?
@tii hocam kullandığınız anakart tipi nedir kasanın içi ve dış görünüşünü ve arka panelin fotoğrafını atar mısınız hangi ekran kartı ile kullanıyorsunuz hava akışı nasıl?
Asus RX 580 Dual kartıyla kullanıyorum, anakart tipi Micro ATX, hava akışı iyi fakat oyun açınca bir tık gürültülü olabiliyor ki çoğu kasada olan bir şey bu. Görselleri birazdan ileteceğim.
ASUS RX 580 Dual kartıyla kullanıyorum, anakart tipi Micro ATX, hava akışı iyi fakat oyun açınca bir tık gürültülü olabiliyor ki çoğu kasada olan bir şey bu. Görselleri birazdan ileteceğim.
O zaman çok iyi çünkü görsellik açısından güzel bir kasa almak istiyorum masa üzerinde kullanacağım görsellik ve hava akışı açısından iyi olmalı fotoğraflarınızdan sonra karar vereceğim.
O zaman çok iyi çünkü görsellik açısından güzel bir kasa almak istiyorum masa üzerinde kullanacağım görsellik ve hava akışı açısından iyi olmalı fotoğraflarınızdan sonra karar vereceğim.