BitFenix Nova Mesh SE alınır mı?

Cavushan

Hectopat
Yer
GAZİANTEP
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz 6-Core-ID-COOLING SE-214-XT 68.2 CFM CPU Cooler-MSI B550-A PRO ATX AM4 ana kart -Kingston FURY Beast 8 GB (4x8 GB) DDR4-3200 CL16 Ram-KIOXIA EXCERIA PLUS G2 500 GB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME SSD-Samsung 970 Evo Plus 1 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME SSD-XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 XT 8 GB Ekran kartı-Deepcool CG560 ATX Mid Tower-NZXT C650 (2022) 650 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power-
Meslek
ZABIT KATİBİ
Merhaba arkadaşlar. Topladığım sistem için kasa arıyorum. İçi geniş ve mesh olması öncelikli kriterim sizce bu kasa nasıldır?

Veya bu fiyat bandında maksimum 1500 TL olacak şeklide hava akışı iyi ve fanları dahil olan bir kasa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Topladığım sistem için kasa arıyorum. İçi geniş ve mesh olması öncelikli kriterim sizce bu kasa nasıldır?

Veya bu fiyat bandında maksimum 1500 TL olacak şeklide hava akışı iyi ve fanları dahil olan bir kasa önerebilir misiniz?

Bu kasanın hava akışının iyi olmadığını duymuştum. Bilmiyorum bu fiyat bandında kasa almak ne kadar doğru? Bana kalırsa ben kendim minimum ASUS TUF GT301 kasa alırdım. O da fiyat bandını aşıyor sanırsam.

Elbette alınabilir, güzel kasa. TUF GT301 fiyatını hiç hak etmiyor.

Kupon kodu ile 1594 TL'ye darkFlash DLX 21 Mesh kasa var, 94 TL sizin için sorun olur muydu?

TP-DLX-21 kodunu kullanın ödeme esnasında.

Aldım hocam bitfenix, vaktim olmadı RGB'leri değiştirme vs kurcalayamadım, sistem montajını kendim yaptım, sıkıntılı bir şey görmedim, dün akşam Windows vs kurulumları yaptım, herhangi bir sorun yok bence alınır,
Aklıma geldi sanırım önde toz filtresi yok açıp bakmadım, o yoksa bence tek eksiği o

Dark Maxima V20 yi kullandım güzel bir kasa ancak farklı bir görüntü istiyorum açıkcası.

darkFlash DLX 21 konusunda ise pek emin değilim bir anda sektöre ciddi bir atılım ile girdi fan vb durumları konusunda emin değilim.

Yorumlarınız için ayrıca hepinize teşekkür ediyorum. DLX 21 şu an ciddi anlamda aklımı çeliyor ama alıp kullanan kimse oldu mu içinizde arkadaşlar?

Ayrıca böyle bir seçenekte mevcut ;

Dark Maxima V20 yi kullandım güzel bir kasa ancak farklı bir görüntü istiyorum açıkcası.

darkFlash DLX 21 konusunda ise pek emin değilim bir anda sektöre ciddi bir atılım ile girdi fan vb durumları konusunda emin değilim.

Yorumlarınız için ayrıca hepinize teşekkür ediyorum. DLX 21 şu an ciddi anlamda aklımı çeliyor ama alıp kullanan kimse oldu mu içinizde arkadaşlar?
Kullanici deneyimi istiyorsan @Süleyman Yusuf ve @AirLife kullaniyor, onlar fikir verebilir.

Bu arada DarkFlash piyasada yeni bir marka degil. Jumbum sayesinde ulkemizde duyulmaya baslandi, distributorlugunu yaptiklari icin.

Ayrıca böyle bir seçenekte mevcut ;

Çok güzel bir kasa, kesinlikle öneririm. Ama fanları yetersiz. Yeni alıp, takarsan daha iyi olur.

Geniş, kullanımı kolay, görüntüsü güzel, desteklediği fan-radyatör değerleri harika. Arctic için en kalın radyatöre sahip derler çoğunlukla. Onu bile taktım ben yani. Çok iyi bir kasa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı