Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Kasanın kendisi iyi, fakat malzeme kalitesi ne piyasadaki ucuz kasalar kadar kötü ne de kaliteli markaların kasaları kadar iyi. Orta derece yani. Hem arka hem ön tarafının menteşeli olması kullanımı çok rahatlatıyor. Yeterince kablolama kanalı var. Fakat güç kaynağını kapatan kısım delikli olduğu için(alt tarafa da fan takılabilmesinden ötürü) üstten bakıldığında kablolar her türlü gözüküyor. Ben kendi içerisinden çıkan fanları değiştirdim, fakat yine idare edecek derecedeler. 3 önde ve 1 arkada olmak üzere 4 fanla beraber geliyor. Hızları kumandasından, renkleri kumandadan veya anakarttan ayarlanabiliyor. Fanları en düşük moda alınca oldukça sessizler. Ben genelde orta modda kullandım. Yüksek modda da sesleri çok çıkmasa da ev ortamı sessiz olduğu için beni rahatsız ediyorlardı.Dark Maxima V20 yi kullandım güzel bir kasa ancak farklı bir görüntü istiyorum açıkcası.
darkFlash DLX 21 konusunda ise pek emin değilim bir anda sektöre ciddi bir atılım ile girdi fan vb durumları konusunda emin değilim.
Yorumlarınız için ayrıca hepinize teşekkür ediyorum. DLX 21 şu an ciddi anlamda aklımı çeliyor ama alıp kullanan kimse oldu mu içinizde arkadaşlar?
Ayrıca böyle bir seçenekte mevcut ;
![]()
Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği,www.qp.com.tr
Son düzenleme: