BitFenix Nova Mesh SE alınır mı?

Dark Maxima V20 yi kullandım güzel bir kasa ancak farklı bir görüntü istiyorum açıkcası.

darkFlash DLX 21 konusunda ise pek emin değilim bir anda sektöre ciddi bir atılım ile girdi fan vb durumları konusunda emin değilim.

Yorumlarınız için ayrıca hepinize teşekkür ediyorum. DLX 21 şu an ciddi anlamda aklımı çeliyor ama alıp kullanan kimse oldu mu içinizde arkadaşlar?

Ayrıca böyle bir seçenekte mevcut ;

Kasanın kendisi iyi, fakat malzeme kalitesi ne piyasadaki ucuz kasalar kadar kötü ne de kaliteli markaların kasaları kadar iyi. Orta derece yani. Hem arka hem ön tarafının menteşeli olması kullanımı çok rahatlatıyor. Yeterince kablolama kanalı var. Fakat güç kaynağını kapatan kısım delikli olduğu için(alt tarafa da fan takılabilmesinden ötürü) üstten bakıldığında kablolar her türlü gözüküyor. Ben kendi içerisinden çıkan fanları değiştirdim, fakat yine idare edecek derecedeler. 3 önde ve 1 arkada olmak üzere 4 fanla beraber geliyor. Hızları kumandasından, renkleri kumandadan veya anakarttan ayarlanabiliyor. Fanları en düşük moda alınca oldukça sessizler. Ben genelde orta modda kullandım. Yüksek modda da sesleri çok çıkmasa da ev ortamı sessiz olduğu için beni rahatsız ediyorlardı.
7c409342-b3f4-4016-84d1-86d016462900.jpg

Son düzenleme:
Kasanın kendisi iyi, fakat malzeme kalitesi ne piyasadaki ucuz kasalar kadar kötü ne de kaliteli markaların kasaları kadar iyi. Orta derece yani. Hem arka hem ön tarafının menteşeli olması kullanımı çok rahatlatıyor. Yeterince kablolama kanalı var. Fakat güç kaynağını kapatan kısım delikli olduğu için(alt tarafa da fan takılabilmesinden ötürü) üstten bakıldığında kablolar her türlü gözüküyor. Ben kendi içerisinden çıkan fanları değiştirdim, fakat yine idare edecek derecedeler. 3 önde ve 1 arkada olmak üzere 4 fanla beraber geliyor. Hızları kumandasından, renkleri kumandadan veya anakarttan ayarlanabiliyor. Fanları en düşük moda alınca oldukça sessizler. Ben genelde orta modda kullandım. Yüksek modda da sesleri çok çıkmasa da ev ortamı sessiz olduğu için beni rahatsız ediyorlardı.
Eki Görüntüle 1627545
Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Kızımın doğmasından dolayı giremiyordum sosyale mesajınıza şimdi cevap verdiğim için kusura bakmayın. Fan konusunda yorumunuzdan ötüra tereddüt içerisinde kaldım ayrıca kasanın alt tarafının delikli yapıda olması biraz çirkin gibi geldi bana. Ekstra fan masrafı hemen hemen +1000 tl gibi bir külfet olaşturacak bu olumsuz durumlara rağmen sizce almalımıyım bu ürünü?

Dipçe; şu an kupon kullanılmıyor ve ürün fiyatı kargo dahil 1.904 ₺ oluyor fiyatı bu kasa için yüksek sanki ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1627545

Selamlar hocam, kasanın ledleri kapatılabiliyor mu?

Çok güzel bir kasa, kesinlikle öneririm. Ama fanları yetersiz. Yeni alıp, takarsan daha iyi olur.

Geniş, kullanımı kolay, görüntüsü güzel, desteklediği fan-radyatör değerleri harika. Arctic için en kalın radyatöre sahip derler çoğunlukla. Onu bile taktım ben yani. Çok iyi bir kasa.
üst panele mi taktınız acaba sığıyor mu üst kısma anakart bloğuna veya rame takılıyor mu?Birde fanlar kaliteli mi 6 ayda bozulan cinsten

Arkadaşlar kasa çelik fanlar kasadan da anakarttan da beraber kontol edilebiliyor önde toz filtresi var kontolcüsü var çok iyi bir F/P kasa bir tek çeliği ince denmiş ama çelik çeliktir bugüne kadar ezildi diyeni duymadım yani fazla abartmayın ufak detaylar için paranızı boşa harcamayın çok güzel bir kasadır alın kullanın. Bir de kauçuk kablo bölümü var. Yani kablolarınız görünmeyecek bu fiyata bu özellikler yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı