BitFenix vs MSI PSU

Pledgerr

Decapat
Daha fazla  
Hocam bi de bir sorum olacak. Galiba her kasaya her PSU uyumlu olmuyormuş. Benim kasamın PSU'su aşırı dandik ve kalitesiz olduğu için değiştirmeye karar verdim.

Kasam bu. Bu kasaya uyar mı BitFenix? Uymaz derseniz sizin önerebileceğiniz bir PSU modeli var mıdır?

BitFenix için o kadar para ödemene kesinlikle gerek yok. Bütçen nedir? Pylon 750B öneririm 3 bin liraya.

Galiba her kasaya her PSU uyumlu olmuyormuş.
Üretici bir şey belirtmemiş ancak dar, sıkışık diye nitelendirdiğimiz Nova Mesh SE'ye bile en fazla 190 mm uzunluğa sahip üniteleri takabilirsin demiş BitFenix ki konuda bahsi geçen hiçbir ürün geçmiyor bu boyutları.

Üst seviye bi' ünite satın almadığın sürece çok dikkat etmene gerek yok zaten bu etkene.

BitFenix için o kadar para ödemene kesinlikle gerek yok. Bütçen nedir? Pylon 750B öneririm 3 bin liraya.

Üretici bir şey belirtmemiş ancak dar, sıkışık diye nitelendirdiğimiz Nova Mesh SE'ye bile en fazla 190 mm uzunluğa sahip üniteleri takabilirsin demiş BitFenix ki konuda bahsi geçen hiçbir ürün geçmiyor bu boyutları.

Üst seviye bi' ünite satın almadığın sürece çok dikkat etmene gerek yok zaten bu etkene.
Bütçem 2000TL hocam. Hangi PSU önerirsiniz?

H3-650 alabilirsin ancak fan sesi biraz rahatsız edebilir. Daha iyi bir 650W güç kaynağı satın alamazsın zaten 2 bin liraya.
Hocam epeyden kasanın özelliklerine baktığımda güç kaynağı kapasitesi 550W olarak gözüküyor. Bu kasaya 650W takabilir miyim ve bu önerdiğiniz PSU kasama uyar mı? Param boşa gitsin istemiyorum da o yüzden bu kadar detaya giriyorum hocam.

Kapasite sınırlaması falan yok, kasanın dahilinde gelen güç kaynağı 550W olduğu için öyle gözüküyor. 650W takabilirsin neticesinde, attığım ürün de kasana uyar. Gerekli açıklamayı yaptım zaten yukarıda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı