Bitirdiğiniz oyunlar

4 Bin TL'lik PC'den hayır gelmez. En az 7 bin rahat biriktirmem lazım yoksa düzgün oyun oynayamam.
Hahaha, 7 bin mi? seçiciyiz bakıyorum. 1650 r3 3100 sistem toplayıp yoluna devam edersin. 7 bin liralık PC istiyorsan kendi imkanlarınla alacaksın, ha evde bir sürü boğaz varsa parayı biriktirmen daha zor olacak buda 7 bin lira biriktirmeyi çok daha zorlaştıracak. Bende 7 bin liralık sistem isterdim fakat türk lirasının çöp olduğu şu ülkede bu imkansız.

Half-Life 1
Red Alert 2 ve yuri versiyonu
GTA VC
GTA SA
Hitman 1-2-3
CoD 1-2-4

Aklıma başka gelmedi.
Gta vc'yi hiç sevemedim internet cafede ufakken oynardım hep. Gta sa'nın hikayesini önemseyecek kadar bitirmedim hep mod falan kurup oynardım. 1 sene önce thanos, mario, kratos skinleri atıp oynamıştım niyeyse.

GTA SA ve GTA Vice City
A Hat in Time
Minecraft
EBA ödevleri (yine gelecek ama neyse).

Bana 1650 R3 3100 dediğiniz sistemi söyler misiniz? Bakmak istiyorum ilgimi çekti belki alırım.

Detroit: Become Human
Mafia 2
MB Bannerlord
MB Warband, Fire and Sword
Witcher 3
Skyrim V
GTA 5, Vice City, San Andreas
Assasin's Creed Odyssey
Assasin's Creed Origins
Assasin's Creed Black Flag
Assasin's Creed Brotherhood
Half Life 2
Half Life 2 Episode 1 ve Episode 2
The Long Dark
Forza Horizon 4
Human Fall Flat
A Plague Tale: Innocence
Streamer Life, Internet Cafe Simulator
Stranded Deep
Far Cry 3
Far Cry Primal
FM 20,19,18,17 | Pes 20,19,18,17,16,13,10 (Hikayesi yok ama bitirilmiş sayılır, neredeyse her yapılabilecek olanı yaptım)
Başka da gelmedi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…